Mergi direct la conținut »
Johnny Depp spune că Amber Heard, fosta sa soție, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Johnny Depp spune că Amber Heard, fosta sa soție, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate”

Johnny Depp spune că Amber Heard, fosta sa soție, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate”

Actorul Johnny Depp a transmis instanței o serie de documente în care susține că fosta sa soție, Amber Heard, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate” și că nu a agresat-o fizic.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în 2015 și au divorțat doi ani mai târziu. În timpul procesului de divorţ cei doi s-au acuzat reciproc de violență domestică.

În 2018, Amber Heard a publicat în The Washington Post un editorial în care s-a descris drept o victimă a violenţei domestice. Drept răspuns, fostul său soț i-a intentat un proces de calomnie, prin care a solicitat daune de 50 de milioane de dolari.

Actrița a cerut ca demersul lui Johnny Depp să fie respins de instanță, iar în replică, actorul din Pirații din Caraibe a avut o nouă reacție, scrie Press Association citat de Agerpres.

„Am respins vehement acuzaţiile doamnei Heard imediat după ce le-a formulat pentru prima dată, în mai 2016, când a mers la tribunal pentru a obţine un ordin temporar de restricţie afişând vânătăi desenate, pe care martorii şi camerele de supraveghere arată cu nu le avea în niciuna dintre zilele săptămânii precedente”, a scris într-o declaraţie actorul în vârstă de 55 de ani.

„Voi continua să le neg tot restul vieţii mele”, a mai spus Johnny Depp, continuând ”Nu am agresat-o niciodată de doamna Heard şi nicio altă femeie. Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. În timp ce amesteca amfetamine obţinute pe bază de reţetă cu medicamente procurate fără reţetă şi cu alcool, doamna Heard a comis nenumărate acte de violenţă domestică împotriva mea, deseori în prezenţa unui martor, ceea ce în anumite cazuri mi-a provocat vătămări corporale grave”, a spus Johnny Depp.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Acuzațiile actorului au fost negate vehement de avocatul lui Amber Heard, Eric George care a făcut referire la alte acţiuni în justiţie în care este implicat Johnny Depp. „Dovezile în acest caz sunt clare: Johnny Depp a lovit-o în repetate rânduri pe Amber Heard”, a declarat Eric George pentru revista People.

Relaţia  dintre Johnny Depp şi Amber Heard a început pe platoul comediei ”The Rum Diary”, în 2011. Cei doi actori s-au căsătorit în Los Angeles în februarie 2015. În mai 2016, Amber Heard a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, după ce l-a acuzat de abuzuri, fapte pe care actorul le-a negat.

Cuplul a ajuns la o înţelegere în afara instanţei în 2017, în urma căreia Amber Heard a donat suma de 7 milioane de dolari, obţinută prin acordul de divorţ, unor acţiuni caritabile.


Citește și: Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României


Close
Închide
  Close