Mergi direct la conținut »
Johnny Depp spune că Amber Heard, fosta sa soție, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Johnny Depp spune că Amber Heard, fosta sa soție, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate”

Johnny Depp spune că Amber Heard, fosta sa soție, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate”

Actorul Johnny Depp a transmis instanței o serie de documente în care susține că fosta sa soție, Amber Heard, s-a prezentat la tribunal cu ”vânătăi desenate” și că nu a agresat-o fizic.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în 2015 și au divorțat doi ani mai târziu. În timpul procesului de divorţ cei doi s-au acuzat reciproc de violență domestică.

În 2018, Amber Heard a publicat în The Washington Post un editorial în care s-a descris drept o victimă a violenţei domestice. Drept răspuns, fostul său soț i-a intentat un proces de calomnie, prin care a solicitat daune de 50 de milioane de dolari.

Actrița a cerut ca demersul lui Johnny Depp să fie respins de instanță, iar în replică, actorul din Pirații din Caraibe a avut o nouă reacție, scrie Press Association citat de Agerpres.

„Am respins vehement acuzaţiile doamnei Heard imediat după ce le-a formulat pentru prima dată, în mai 2016, când a mers la tribunal pentru a obţine un ordin temporar de restricţie afişând vânătăi desenate, pe care martorii şi camerele de supraveghere arată cu nu le avea în niciuna dintre zilele săptămânii precedente”, a scris într-o declaraţie actorul în vârstă de 55 de ani.

„Voi continua să le neg tot restul vieţii mele”, a mai spus Johnny Depp, continuând ”Nu am agresat-o niciodată de doamna Heard şi nicio altă femeie. Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. În timp ce amesteca amfetamine obţinute pe bază de reţetă cu medicamente procurate fără reţetă şi cu alcool, doamna Heard a comis nenumărate acte de violenţă domestică împotriva mea, deseori în prezenţa unui martor, ceea ce în anumite cazuri mi-a provocat vătămări corporale grave”, a spus Johnny Depp.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Acuzațiile actorului au fost negate vehement de avocatul lui Amber Heard, Eric George care a făcut referire la alte acţiuni în justiţie în care este implicat Johnny Depp. „Dovezile în acest caz sunt clare: Johnny Depp a lovit-o în repetate rânduri pe Amber Heard”, a declarat Eric George pentru revista People.

Relaţia  dintre Johnny Depp şi Amber Heard a început pe platoul comediei ”The Rum Diary”, în 2011. Cei doi actori s-au căsătorit în Los Angeles în februarie 2015. În mai 2016, Amber Heard a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, după ce l-a acuzat de abuzuri, fapte pe care actorul le-a negat.

Cuplul a ajuns la o înţelegere în afara instanţei în 2017, în urma căreia Amber Heard a donat suma de 7 milioane de dolari, obţinută prin acordul de divorţ, unor acţiuni caritabile.


Citește și: Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României


Close
Închide
  Close