MENIU CAUTĂ

Jojo, Paul Ipate şi copiii, izolați în casă din cauza varicelei

Distribuie

Jojo a scris pe contul de socializare un mesaj unde a "explicat" absenţa de pe reţelele de socializare de zilele acestea. Actrița, iubitul ei și cei doi copii au făcut varicelă, iar acum sunt nevoiți să stea câteva zile în casă.

„Achim a facut varicelă şi a încheiat cu ea acum două zile, şi acum şi Paul Ipate şi Zori au. Deci…suntem la domiciliu cu textele în brate si mixtură mentolată. Zori are o faza mai uşoară si sa dea Domnul să rămână aşa! Aşadar nu prea sunt eu cu chef de stories şi de altele. Peste câteva zile promit că o să vin cu mai multă energie către voi. Acum aştept energia voastră bună să vină catre noi pentru că avem nevoie de ea! ??”, a scris Jojo.

Jojo și Paul Ipate au format un cuplu perfect la Asia Express. Actrița a vorbit în această dimineață, despre ce a însemnat pentru ea participarea la show și cu ce lecții s-a întors acasă.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperiți-l pe Bogdan Dumitrache, actorul de teatru, și lecuiți-vă de pesimism cu o carte despre evoluția lumii

 

Citește mai multe despre Jojo, Paul Ipate și varicela pe Libertatea.

Comentarii