Mergi direct la conținut »
Jorge a filmat un întreg videoclip, de dimineața până seara, doar cu spatele. "A fost foarte greu de realizat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jorge a filmat un întreg videoclip, de dimineața până seara, doar cu spatele. "A fost foarte greu de realizat"

Jorge a filmat un întreg videoclip, de dimineața până seara, doar cu spatele. „A fost foarte greu de realizat”

Jorge a lasant videoclipul piesei "Alchimie", o nouă melodie de dragoste din repertoriul său, dar puțini știu cât de greu a fost pentru artist la filmări. A filmat cu spatele, o zi întreagă, doar cu spatele. Dar, vorba artistului, niciun sacrificiu nu este mare pentru fanii săi, atunci când "pasiunea și flacăra aprinsă se transfomă în iubire".

Piesa spune o povestea în care „ea” este cea care completează lumea lui, lumea cunoscutului cântăreț român. „Într-o relație nu este vorba doar despre chimie, ci și despre acea alchimie, în care pasiunea și flacăra aprinsă se transformă în iubire, într-o iubire  adevărată”, spune Jorge.

Filmările pentru videoclipul piesei „Alchimie”, care au fost realizate în Spania, la Madrid, au reprezentat o adevărată provocare pentru întreaga echipă.

„Totul a fost foarte greu de realizat, pentru că am filmat de dimineață până seara, cu spatele. Cumva toată lumea merge în sensul opus mie, contra mea, numai eu merg cu spatele. Ideea clipului este că EA îmi completează lumea mea, eu am la un moment dat un glob pământesc în mână, din care îmi lipsește o bucată. La final, ea vine și completează ceea se semnifică lumea mea”, mai spune Jorge.

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorge, a lansat – de-a lungul vremii – piese alături de CRBL, Pavel Stratan, Andreea Bănică și mulți alții, care au devenit imediat hituri.


Citește și… Daniel Nițoiu, dat de tatăl lui la karate, ca să se „liniștească”. Prezentatorul „Ninja Warrior” mănâncă sport pe pâine


 

Close
Închide
  Close