Mergi direct la conținut »
Kate Middleton a născut al treilea copil, un băiat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kate Middleton a născut al treilea copil, un băiat

Kate Middleton a născut al treilea copil, un băiat

Kate Middleton a născut al treilea copil al cuplului, un băiat. Ducesa de Cambridge a adus pe lume copilul în același spital în care i-a născut și pe primii doi, aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra.

Kate Middleton a născut la ora locală 11.01 (n.r. 13.01 ora României), iar băiatul a avut 3,8 kilograme la naștere, potrivit unui tweet al Palatului Kensington.

„Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, prinţul Harry şi membrii ambelor familii (ale părinţilor bebeluşului, n.r.) au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste”, a anunţat Palatul Kensington. „Alteţa Sa Regală şi bebeluşul sunt sănătoşi şi se simt bine”, precizează acelaşi comunicat.

Bebeluşul este cel de-al şaselea strănepot al reginei Elisabeta a II-a.

Data nașterii a fost ținută în secret, la fel ca și sexul bebelușului, care a devenit astfel al cincilea în ordinea moștenirii tronului Marii Britanii – după prințul Charles, prințul William, prințul George și prințesa Charlotte.

Luni dimineață, la ora locală 06.00, soția Prințului William, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, a intrat în travaliu și a fost internată în spital, potrivit unui anunț făcut de familia regală britanică.

”Înălțimea Sa Regală, Ducesa de Cambridge, a fost internată în Spitalul St. Mary, din Paddington, Londra, la începutul acestei dimineți, ea aflându-se la începutul travaliului. Ducesa a fost transportată cu mașina de la Palatul Kensington către Spitalul St. Mary, alături de Ducele de Cambridge”, a scris Familia Regală a Marii Britanii într-un comunicat

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante
Recomandări

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante

Palatul Kensington a anunțat pe 4 septembrie 2017 că ducii de Cambridge așteaptă un nou copil. Pe 17 octombrie, Palatul Kensington a confirmat pe Twitter că noul bebeluș regal va veni pe lume în luna aprilie, iar presa britanică a scris ulterior că s-ar putea naște în Ziua Sfântului Gheorghe pe 23 aprilie.

La mijlocul lunii martie, Kate Middleton a anunțat că se retrage din viața publică pentru a se pregăti de naștere.

Restricțiile de parcare în zona aripii Lindo a spitalului St Mary din Paddington sunt aplicate între 9 aprilie și 30 aprilie.

De obicei, cuplurile așteaptă până sarcina ajunge în trei luni înainte de a anunța că așteaptă un copil, dar Kate și William au fost forțați să anunțe sarcina după ce a suferit de hyperemesis gravidarum (rău matinal), așa cum a făcut-o și în timpul sarcinilor ei anterioare.

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi
Recomandări

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi

Ducele și ducesa de Cambridge au anunțat în decembrie 2012 că așteaptă primul lor copil. Pe 22 iulie 2013, Kate a fost internată în Spitalul St Mary, unde i-a născut prințesa Diana pe William și pe Harry, și l-a adus pe lume pe prințul George, moștenitorul tronului.

În septembrie 2014, cuplul regal a anunțat că soția lui William era gravidă din nou, iar Printesa Charlotte s-a născut la același spital pe 2 mai 2015.


Citește și: Analiză BBC: Ce înseamnă, de fapt, suspendarea testelor nucleare de Coreea de Nord. Ce urmărește Kim Jong-un


Close
Închide
  Close