Mergi direct la conținut »
VIDEO | Keanu Reeves a dezvăluit că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock

Keanu Reeves a dezvăluit, vineri, în cadrul emisiunii "The Ellen DeGeneres Show", că a fost îndrăgostit de colega sa din filmul "Speed", Sandra Bullock. Cu un an în urmă, în aceeași emisiune, actrița a mărturisit că a fost atrasă de Keanu. 

De Andreea Radu,

Keanu Reeves i-a spus gazdei emisiunii Ellen DeGeneres că nu a ştiut de sentimentele pe care Sandra Bullock le-a avut pentru el în timpul filmărilor pentru pelicula de mare succes din 1994. Reeves a afirmat că şi el a fost atras de Bullock.

„Evident, Sandra nu ştia că aveam o pasiune pentru ea. A fost drăguţ să merg la muncă. Adică, este o persoană şi o actriţă minunată”, a dezvăluit Keanu.

Întrebat de ce nu a făcut niciun pas în sensul acesta, Keanu i-a răspuns lui Ellen: „Pentru că lucram împreună”.

Sandra Bullock a dezvăluit că i-a plăcut de Keanu Reeves în timpul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres din 20 decembrie 2018.

Keanu Reeves joacă în noul film „John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, care a apărut vineri în cinematografele din SUA. Sandra Bullock a apărut ultima dată în filmul Netflix „Bird Box”.

Foto: Northfoto


EUROVISION 2019 | Finala concursului muzical are loc sâmbătă seară. Ordinea intrării în concurs + ce țări sunt favorite la câștigarea trofeului


 

 
 
Close
Închide
  Close