Mergi direct la conținut »
FOTO | Kylie Jenner a dezvăluit numele fetiței ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO | Kylie Jenner a dezvăluit numele fetiței ei

Kylie Jenner, sora mai mică a cunoscutei Kim Kardashian, a dezvăluit numele fetiței sale nou-născute. Tânăra mămică a făcut anunțul pe rețeaua socială Instagram, marți.

Vedeta în vârstă de 20 de ani a postat pe Instagram o imagine cu fiica sa alături de descrierea: ”Stormi”, dând astfel de înțeles că acesta este numele copilului ei. Pe micuță o va mai chema și ”Webster”, acesta fiind numele de familie al tatălui său, potrivit Daily Mail.

Micuța Stormi este primul copil al cuplului format din Kylie Jenner și Travis Scott (Jacques Webster, pe numele său real).

Înainte de a face anunțul, fanii au crezut că numele fetiței ar putea fi ”Butterfly” (”Fluture”), deoarece vedeta purta, mai mereu, câte un lănțișor cu fluturi și avea abțibilduri cu fluturi pe pereți atunci când și-a filmat copilul pentru a-l arăta lumii.

Alte persoane au sugerat că numele micuței ar putea fi Mariposa, care în spaniolă înseamnă fluture, sau, prescurtat, Posie.

De altfel, fanii au început să ghicească numele din data de 31 decembrie, când Breanne Durbin a postat pe Twitter: ”Prezic acum: numele copilului copului Kylie Jenner- Travis Scott va fi Stormy”.

Imediat după ce s-a aflat numele copilului, internetul a luat foc:

”Kylie Jenner și-a numit copilul Sotrmi? Glumești? Cât de rău este acest lucru? Acum copilul va auzi pentru restul vieții ei că numele ei amintește oamenilor că a fost numită după Stormy Daniels. Fetele Kardashian lovesc din nou”, a scris utilizatorul presto123 pe Twitter.

”Numele copilului lui Kylie Jenner, împreună cu cele ale copiilor lui Kim Kardashian sună ca un buletin meteo. Stormi North Chicago”, a scris și utlizatoarea Meghan Smith pe rețeaua socială.

 


CITEȘTE ȘI: Șapte semnale de alarmă puternice trase de șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu

Close
Închide
  Close