Mergi direct la conținut »
Kylie Jenner a făcut cadou 200.000 de dolari unei familii Galerie foto
4imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment

Kylie Jenner a făcut cadou 200.000 de dolari unei familii

Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, a fost imprsionată de cazul unei mama și al fiicei acesteia și le-a donat 200.000 de dolari.

Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, le-a dăruit mamei respective și fiicei acesteia câte 100.000 de dolari. Momentul a fost înregistrat.

Ashley Almonte a fost nevoită să-și abandoneze studiile pentru a-și ajuta mama, Mireya Almonte, o profesoară din Bronx, New York. Ambele și-au donat mare parte din bani pentru a-i ajuta pe elevi .

„Mama mea e mamă singură… Întotdeauna a fost preocupată de elevii săi. Eu doar vreau să o văd că e bine, aș face orice pentru ea, de aceea am renunțat la studii și am început să lucrez cu normă întreagă”, a declarat tânăra.

Kylie Jenner a fost impresionată de povestea tinerei și a maei sale și le-a făcut o surpriză de proporții.

În înregistrarea respectivă se vede cum Kylie Jenner le duce pe Ashley și Mireya la sediul companiei sale, Kylie Cosmetics. La un moment dat, vedeta le dăruiește celor două câte o cutie, care la prima vedere pare a fi destinată produselor cosmetice. Însă, când cele două deschid cutiile au parte de surpriza vieții lor: sunt pline cu bani.

„Povestea ta mi-a atins sufletul pentru că o iubești mult pe mama ta. Și eu aș face orice pentru mama mea și acest lucru mi-a plăcut foarte mult la tine… Vreau să-i poți plăti școala și să te poți întoarce la facultate”, i-a spus Kylie Jenner lui Ashley.

Pe lângă cei 200.000 de dolari, Kylie Jennr a mai donat 50.000 de dolari pentru școala la care predă Mireya Almonte.

FOTO: Northfoto; capturi video

Close
Închide
  Close