Mergi direct la conținut »
Lavinia Pîrva este însărcinată! Momentul în care Ștefan Bănică Jr. a făcut anunțul, în fața publicului (VIDEO)
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lavinia Pîrva este însărcinată! Momentul în care Ștefan Bănică Jr. a făcut anunțul, în fața publicului (VIDEO)

Lavinia Pîrva este însărcinată! Momentul în care Ștefan Bănică Jr. a făcut anunțul, în fața publicului (VIDEO)

 Lavinia Pîrva este însărcinată pentru prima oară, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul ei, pe scena Sălii Palatului, acolo unde în acest weekend a susținut un concert. Ștefan Bănică le-a mărturisit emoționat că va deveni tată pentru a treia oară.

Ștefan Bănică a făcut public anunțul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului.

Vezi pe VIVA! cum s-a afișat Lavinia Pîrva cu o zi înainte să se afle că este însărcinată. 

Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2016, în compania prietenilor apropiați. „Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi. Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar”, a spus în urmă cu ceva timp Lavinia Pîrva, la PRO TV.


Citește și:

Iarna la malul Mării Egee. Cât te costă să-ți faci Crăciunul la Salonic. E mai ieftin decât pe Valea Prahovei!

Close
Închide
  Close