MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2019 10:30

Lavinia Pîrva și-a etalat burtica de gravidă, în vacanță. Soția lui Ștefan Bănică e mai fericită ca niciodată

Distribuie

 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică vor deveni în curând părinți. Zilele acestea cei doi petrec într-o vacanță de lux, unde viitoarea mămică profită din plin de soare și plajă. Interpreta a postat pe contul de socializare un clip, în care apare plimbându-se pe plajă, iar sub tricoul destul de larg, se observă cu ușurință burtica de gravidă.

Fanii vedetei i-au urat acesteia vacanță plăcută și sarcină ușoară. Ștefan Bănică a făcut public anunțul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului.


Citește și

Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!

Citește mai multe despre Lavinia Pirva pe Libertatea.

Comentarii