Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Legendarul Johnny Logan a făcut show gratis într-un restaurant bucureștean. L-a apucat cheful de cântat cu saxofonistului Flavius Teodosiu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Legendarul Johnny Logan a făcut show gratis într-un restaurant bucureștean. L-a apucat cheful de cântat cu saxofonistului Flavius Teodosiu

VIDEO/ Legendarul Johnny Logan a făcut show gratis într-un restaurant bucureștean. L-a apucat cheful de cântat cu saxofonistului Flavius Teodosiu

Johnny Logan, celebrul cântăreț irlandez născut în Australia care a câștigat de trei ori Eurovisionul - în 1980, 1987 și compunând piesa care a ieșit pe primul loc în 1992 -, a făcut un spectacol neașteptat într-un local bucureștean, unde a ajuns ca simplu client.

De Florian Gheorghe,

Logan a ajuns la restaurantul din Parcul Herăstrău incognito, invitat de bunul său amic român, saxofonistul Flavius Teodosiu. Cei doi s-au cunoscut, reîntâlnit și împrietenit în Germania și Marea Britanie, pe vremea când muzicianul român, poreclit de străinii cu care a colaborat „Magic”, îi acompania pe regretatul Joe Cocker ori pe Michael Bolton, Gloria Gaynor, Chris de Burgh și Jennifer Rush.

Legendarul Johnny Logan a făcut show într-un restaurant bucureștean

Simplu client la început, Johnny Logan s-a ridicat de la masă, antrenat de muzica prietenului său, care e artistul „de casă” al localului. Irlandezul care a lansat marele succes „Hold me Now” a pus mâna pe microfon și l-a acompaniat pe Teodosiu, dând un spectacol de zile mari, gratis, pentru cei aflați în restaurant, clienți care nu-și imaginau că vor avea parte de așa un recital.

Bucureștiul nu îi este străin legendarului solist de 64 de ani. A mai venit aici, ca vedetă a spectacolului „The Best Pop Music in the World” (Sala Polivalentă, 2014) ori ca invitat în semifinala concursului de talete “X Factor”, de la Antena 1.

Flavius Teodosiu este unul dintre cel mai bine cotați saxofoniști din Europa și tatăl Lindei Teodosiu, solista care a cucerit publicul din Germania (țară unde s-a născut), în urma participării la „Germania caută un star” (a ajuns în finală din 30.000 de participanți). Linda a fost aleasă să cânte în deschiderea turneului european al lui Beyoncé.


CITESTE SI:

A murit Eugen Rotaru, unul dintre cei mai cunoscuți textieri din muzica ușoară. A scris peste 120 de șlagăre

Close
Închide
  Close