Mergi direct la conținut »
Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania

Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania

Aflat într-o clinică din Germania, între două operații la plămân, Leo Iorga a primit o veste bună din țară. Și din familie. Mezinul i-a călcat pe urme, lansându-se ca solist.

De Florian Gheorghe,

În vârstă de doar 20 de ani, Paul Iorga, băiatul solistului de la Compact și Cargo, lucrează ca producător muzical la un cunoscut studio și, un aspect mai puțin cunoscut, se află în spatele multor proiecte și melodii care au avut succes.

Cea mai cunoscută piesă pe care a scris-o este “Domnișoare”, cântată de Maximilian, o melodie care a strâns aproape 16 milioane de vizualizări și se află în topul pieselor cele mai difuzate în 2015.

Paul nu este doar compozitor, ci și cântă cu Tranda (Costin Trandafir). Împreună, ei au lansat melodia “Iubirea de sine”.

Paul Iorga, mezinul lui Leo Iorga

Debutul mezinului lui Leo vine după cel al băiatului său mai mare, Edy (30 ani) –  la 11 anișori era deja în Amici, care a lansat hitul “Dana”. Edy îl avea coleg în trupă pe Florin Ristei (Freestay), fostul prezentator al Antena 1. Între timp, Edy Iorga s-a specializat în regie și producție de spectacole.

Edy si Paul Iorga împreună cu părinții lor, Paula și Leo Iorga

 

CITESTE SI: Rămas fără VH2, Gabriel Cotabiță cântă cu un Holograf! Prietenul lui, Mugurel Vrabete, i-a dat o piesă compusă de el

Close
Închide
  Close