MENIU CAUTĂ

Lidia Buble, certată cu limba română. A făcut-o pe deșteapta până a comis-o în direct | VIDEO

Distribuie

Lidia Buble, certată cu limba română. Artista a făcut o gafă monumentală la o emisiune de televiziune.

Lidia Buble, care are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, a fost invitată la emisiunea Pulsul Zilei, de la TVR.

Artista, care a mărturisit că nu are gânduri de căsătorie cel puțin deocamdată, a fost luată la întrebări de prezentatorul radu Andrei Tudor.

Cântăreața s-a tot lăudat până a făcut o gafă de proporții, demonstrând că nu prea este prietenă cu limba română.

Lidia Buble, certată cu limba română. Pusă în încurcătură, a făcut o gafă monumentală

 

„Să știi că mie îmi place să fiu sinceră, să fiu așa, ca o carte deschisă. Vreau ca lumea să mă cunoască și sunt sinceră de fiecare dată”, s-a lăudat Lidia Buble.

„Am foarte mare încredere în mine, în ceea ce pot eu să fac, știu că mă așteaptă un drum lung, cu multe succese, așa că nu…”, a mai spus ea.

Pusă să spună care este pluralul de la hotel, vedeta a răspuns corect: hoteluri. Însă apoi a urmat dezastrul, artista demonstrând că nu prea este pretenă cu limba română.

„Ca artist sau ca și artist? Cum este corect dacă folosim într-o propoziție?”, a întrebat-o prezentatorul Radu Andrei Tudor.

Lidia Buble a răspuns, crezând că este vorba despre o cacofonie:

„Eu ca și artist”.

„Greșit”, i-a spus imediat prezentatorul emisiunii.

„E greșit? Ăăăăă…”, a spus lidia Buble râzând.

M-ai făcut KO. Bine, dar de ce e greșit?… Eu vin din Ardeal, acolo se vorbește foarte mult așa că… Ce ciudă îmi e”, a mai spus Lidia Buble.

Emisiunea „Pulsul Zilei”, a debutat la TVR anul acesta ;i se bucur[ de audiențe foarte bune, fiind una dintre cele mai fresh emisiuni de la postul național de televiziune.

Citește mai multe despre lidia buble, greseala și limba romana pe Libertatea.

Comentarii