MENIU CAUTĂ
11 Mai. 2016 11:37 , de Miruna Darcovici

EUROVISION 2016. Ce spune Lidia Isac, reprezentanta Moldovei, după ce a ratat calificarea în finală. Vezi cum a cântat | VIDEO

Distribuie

EUROVISION 2016. Marți seară, la Stockholm, a avut loc prima semifinală a concursului Eurovision 2016. Show-ul de la care România a fost exclusă din cauza datoriilor a debutat grandios, iar a treia intrare în concurs a fost a Moldovei.

EUROVISION 2016. Reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, a interpretat piesa 'Falling stars', a fost o prezentă extrem de sexy și a impresionat publicul. Din păcate, ea nu a întrunit destule voturi pentru a merge în finală, astfel că pentru ea concursul s-a încheiat.

lidia isac

EUROVISION 2016. Lidia a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, în care le mulțumește susținătorilor, dar și criticilor.

'Prieteni, mulțumesc că ați fost parte din viața mea în această perioadă, la acest teleshow. Mersi pentru emoțiile voastre! Doresc societății moldave cât mai multă fericire și lumină în suflet. Pentru mine, personal, Eurovisionul încă nu s-a terminat. Aici, după culise, urmează multe interesante pentru viitorul meu.

PS. Mulțumiri speciale criticilor fondate sau nefondate. Datorită lor înteleg sensurile vieiții, psihologia oamenilor și devin mai zâmbitoare și mai puternică!

PS2: Cândva tehnologiile digitale performante vor fi și în Moldova noastră mică, dar încă frumoasă!', a scris ea.

lidia isac3

Iată cum a cântat Lidia Isac pe scena Eurovision 2016:

EUROVISION 2016. La ediția de anul acesta a Eurovision, România nu participă din cauza datoriilor pe care Televiziunea Romana le are față de European Broadcasting Union. Câștigătorii primei semifinale, în ordine aleatorie, sunt: Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croatia, Austria, Armenia, Cehia, Cipru, Malta.

EUROVISION 2016. Rezultatele după prima semifinală. Ascultă aici primele zece melodii care au ajuns în finală VIDEO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii