MENIU CAUTĂ
07 Iul. 2014 15:26 , de Alina Dan

LISTA BĂRBAŢILOR din viaţa Annei Lesko

Distribuie

Povestea începe în 2002, pe Litoralul românesc. Atunci şi acolo, o tânără frumoasă de peste Prut făcea ravagii. Se zvonea că ar fi iubita lui Irinel Columbeanu. Aflat şi el la mare, soţul, pe atunci, al Mihaelei Rădulescu, dezvoltase o pasiune pentru ATV-uri. Acesta i-a invitat şi pe Irinel şi noua sa iubită la o plimbare, potrivit Antena Stars.
Dezinvoltă, Anna s-a pozat alături de Elan, aşezându-şi mâna, aparent întâmplător, pe fermoarul pantalonilor acestuia.
Mihaela Rădulescu a reacţionat agresiv la îndrăzneala lui Lesko, despre care a declarat că a fost „femeie uşoară” şi că Irinel pur şi simplu „a cumpărat-o”.
Nici Romaniţa, alături de care Irinel Columbeanu împlinise 14 ani de relaţie oficială şi urmau să se căsătorească, nu a menajat-o pe Anna în declaraţii. Aceasta a calificat-o atunci pe cântăreaţă la categoria „consumabile”.
Anna nu a stat doar să asculte declaraţiile vedetelor geloase şi, în toiul scandalului, a lansat videoclipul piesei „Ard în flăcări”, unde apărea sugestiv avertismentul „Atenţie, elan!”.
Irinel a continuat însă relaţia cu Anna şi, mai mult, i-a încurajat acesteia pasiunea pentru pictură. Omul de afaceri i-a înlesnit acesteia o expoziţie într-o reputată galerie bucureşteană, preţurile tablourilor expuse de ea concurând cu acelea semnate de celebrul pictor Corneliu Baba.
Dar, la finalul anului 2003, relaţia lui Irinel cu Anna s-a încheiat, aceasta găsindu-şi imediat alinarea în compania chitaristului de la Direcţia 5, Marian Ionescu. Nici această poveste de iubire nu a durat mult, astfel că, după aproximativ un an, Anna se întoarce, pentru o vreme, la Irinel.
Au urmat relaţii pasagere, neasumate de nici una dintre părţi, dar descoperite de presă, cu fotbalistul Sabin Ilie, Alin Cocoş – fiul vitreg al Elenei Udrea -, Liviu Moreanu – fiul patronului unui restaurant bucureştean – , Codin Maticiuc (alias Poponeţ) şi, din nou, o discretă idilă cu Elan  Schwartzenberg, acum divorţat de Mihaela Rădulescu. Trei luni au fost împreună, după care s-au despărţit, fără scandal.
Imediat, Anna a revenit la Codin, relaţia lor avansând chiar până în punctul unei cereri în casătorie, nematerializată însă.
A urmat o perioadă de linişte în viaţa Annei Lesko, despre care, timp de aproape 4 ani, nu s-a mai auzit nimic controversat.
În ianuarie anul acesta, Anna a anunţat că este însărcinată în 7 luni, iar acum ea este fericita mămică a unui băieţel, Adam. Partenerul Annei Lesko este un muzician cunoscut atât în România, cât şi la Chişinău, Dj Vinny, pe numele lui real Adrian Neniţă.

Citește mai multe despre Anna Lesko pe Libertatea.

Comentarii