MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 08:31

Liviu Vârciu a furat o sumă mare de bani dintr-un seif. Situația neplăcută în care a fost pus acesta

Distribuie

Liviu Vârciu a furat o sumă mare de bani dintr-un seif. Totul s-a întâmplat  în cadrul emisiunii „Poftiți la Nea Marin”, acolo unde a trebuit să muncească. Și-a văzut banii luați, primul inculpat care i-a sărit în minte a fost „băiatul lui”.

„Banii sunt luați de cineva. Zic: n-avea decât Liviu cine să îi ia, altul nu intra în camera mea”, a spus Nea Marin, la interviuri. „Uită-te în ochii mei, de tăticuțul tău. Când eu mă uit la băiatul meu, crezi că nu simt eu ce a făcut el?” i-a spus Nea Marin lui Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu era, însă, ferm pe poziții! „Știam că am niște sifonari nenorociți pe aici care dau din casă. Eu când am pus mâna pe bani, trebuia să mă duc la mall, să-mi iau chiloți, să-mi iau șosete, să-mi iau blugi. Și, ce? Nu mai sunt! Ce faci?” a spus acesta, după ce Nea Marin a dat, până la urmă, de banii furați și și-a recuperat, stricându-i toate „planurile malefice” fiului său de suflet.

Citește și

VIDEO/Ta Pinu din Malta, biserica plină de mărturii ale dorințelor împlinite. Pentru ce s-au rugat vedetele din România?

 

Citește mai multe despre nea marin și Poftiti la Nea marin pe Libertatea.

Comentarii