Mergi direct la conținut »
Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea. „Se aștepta chiar și la…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea. „Se aștepta chiar și la…”

Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea. „Se aștepta chiar și la…”

Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea. După ce s-a făcut brunetă și și-a schimbat stilul, interpreta face mărturisiri interesante despre viața ei sentimentală. Mai mult, aceasta face o paralelă între Lora blondă și Laura Petrescu, numele real al vedetei.

De Livia Lixandru,

Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea, la aproape doi ani de când s-a pronunțat. Recent, Lora și-a schimbat radical look-ul, odată cu lansarea ultimei piese. Cântăreața reunoaște că de când s-a făcut brunetă, este un alt om.

Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea. Se aștepta chiar și la…”

Lora, declarații incendiare despre divorțul de Dan Badea, cunoscutul actor

„Sunt mai puternică, sunt mai mândră, nu ştiu dacă… pentru mine este bine, în sensul ăla că nu îmi mai pasă aşa mult, de fapt, deloc de părerea lumii şi se simte şi pe plan muzical.. Nu mai ţine cont de părerile răutăcioşilor. Nu neapărat, că între părerile răutăcioşilor şi părerile prea flatante ale celor care vor să îi placi cu orice preţ, mai periculoase sunt cele din a doua variantă. Problema este cu oamenii care joacă teatru. Lora se aștepta chiar și la acel divorț. Motivele pentru care Lora nu stătea niciodată lângă un bărbat erau evidente, numai că au venit după căsătorie”, a spus Lora la Antena Stars.

Artista a vorbit și despre iubitul ei, Ionuț Ghenu. ” Încă încerc să îl cuceresc.  El acum este în calitate de manager mai mult, trebuie să îl cuceresc. Şi este o provocare. Acum, încă nu putem să spunem că avem o relaţie. Începem să avem, sper să îl cuceresc. Deja am primit două inele de logodnă, sunt pe drumul cel bun. Pe de altă parte este mai timid aşa în perioada aceasta. Să sperăm. Păi, înainte să mă cunoască el a spus: băi, uite, tu acum, acesta este inelul pentru tine, vedem noi (…)”, a declarat Lora pentru „Star Matinal” de la Antena Stars.

Close
Închide
  Close