Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Lora s-a făcut brunetă. L-a spus chiar artista la TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Lora s-a făcut brunetă. L-a spus chiar artista la TV

Motivul pentru care Lora s-a făcut brunetă. L-a spus chiar artista la TV

Motivul pentru care Lora s-a făcut brunetă. Cântăreața a comentat pe marginea schimbării de look prin care a trecut recent.

De Dana Aramă,

Lora a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde s-a afișat cu noul ei look. Recent, ea a renunțat la blond și s-a făcut brunetă.

Artista, care a vorbit despre ea la persoana a treia, a dezvăluit ce anume a determinat-o să treacă printr-o astfel de transformare.

„Lora așa a fost de la început. Lora a trecut prin foarte multe, foarte multe, și bune și rele. Doar că îi este foarte bine sau foarte rău, e la fel de rău, te consumă foarte mult. E important, din când în când, dacă poți, să te împrietenești cu tine, să aveți o conversație tu cu tine. Și vocea aia din interiorul tău, din căpșorul tău, care îți spune să fii puternic, dacă reușești să o personifici la un moment dat, ai să ai o surpriză foarte mare. Noi trebuie să ne împrietenim foarte bine, Laura cu Lora”, a explicat cântăreața, pe numele ei real Laura Petrescu.

Lora, despre bărbații din viața ei

Cântăreața a comentat și despre fostul ei soț, Dan Badea, dar și despre actualul iubit, Ionuț Ghenu.

Întrebată ce anume din Laura îi lipsește Lorei, artista a răspuns:

„Nu prea m-a mai ascultat, a făcut niște alegeri bazate doar pe sentimente. I-am tot șoptit anumite lucruri, dar n-a ascultat. De exemplu: nu te căsători… cu…pentru că…Cred că noi simțit foarte multe lucruri și de multe ori… Eu simt că ceva nu e ok, dar pe de altă parte, eu fiind introvertită, nu pot să nu dau șanse, mi se parenedrept. Cred că fericirea ta depinde de tine și asta e o lecție pe care Lora trebuie să o învețe foarte mult. Nu trebuie să pui fericirea ta în mâinile nimănui. Lora s-a îndrăgostit de Ionuț și Laura îl place foarte mult pe Ionuț pentru că seamănă la personalitate foarte mult. E și foarte sufletist, dar și foarte puternic”.

„Cred că e vital să ne găsim echilibrul, trebuie găsim pacea, noi cu noi, să acceptăm anumite lucruri care s-au întâmplat și să aceptăm că nimic nu se întâmplă degeaba. Să învățăm să fim mai buni și mai puternici. Cam asta este Laura pentru Lora”, a încheiat artista, care anul acesta s-a retras de la Selecția Națională Eurovision.

Close
Închide
  Close