Mergi direct la conținut »
Loredana duce “Zaraza” acasă la Donald Trump! Primăvara viitoare, cântăreața pleacă în turneu în America
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Loredana duce “Zaraza” acasă la Donald Trump! Primăvara viitoare, cântăreața pleacă în turneu în America

Loredana duce “Zaraza” acasă la Donald Trump! Primăvara viitoare, cântăreața pleacă în turneu în America

Giamparalele Loredanei o să răsune primăvara viitoare peste Ocean, iar fanii divei blonde care au ales să urmeze visul american vor avea ocazia s-o vadă în carne și oase și să danseze pe muzica ei! Vedeta PRO TV și-a programat un turneu în SUA în mai 2019.

De Florian Gheorghe,

Patria rap-ului și-a hip-hop-ului va primi o infuzie de muzică românească săltăreață în ultima lună de primăvară a anului viitor. Loredana și-a programat un turneu american alături de band-ul ei fabulos, Agurida, pentru că s-au înmulțit cererile venite de la românii stabiliți acolo care sunt topiți după muzica ei și spectacolele pe care le face.

„Zaraza”, „Lele”, „Apa” și „Zig Zagga” vor răsuna în Las Vegas, New York, Chicago, Detroit, dar și acasă la Donald Trump, în Washington. Iar agenda nu e gata. E foarte posibil să se adauge noi metropole americane la turneul Loredanei, fiindcă echipa ei încă lucrează și stabilește locuri și date.

Loredana nu va călători „light” către America, cu bagaje, band și atât. Cântăreața își va lua cu ea de aici și apoi va căra de-a lungul SUA, din metropolă în metropolă, propriile decoruri și echipamentul tehnic, ne asigură organziatorul turneului, promoterul concertistic Bebe Mihu.

America este una dintre țările preferate ale vedetei de 38 de ani, însă și una în care cântă foarte rar, din pricină că un turneu peste Ocean e greu de organizat și implică foarte mari cheltuieli. Ultima vizită „de lucru” a Loredanei în Statele Unite a avut loc în urmă cu 10 ani, la un eveniment dedicat românilor din Chicago. Tot în SUA a înregistrat albumul „Sundance”, în 2009.


Citește și: Solistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a debutat pe scena Operei din București

Close
Închide
  Close