Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO| Prințesa Charlotte și un paj, luați de vânt pe scările de intrare în biserică la nunta prințesei Eugenie

VIDEO| Prințesa Charlotte și un paj, luați de vânt pe scările de intrare în biserică la nunta prințesei Eugenie

Prințesa Charlotte și pajul Louis de Givenchy au căzut pe scările de intrare în St. George Chapel după ce au fost dezechilibrați de vânt la nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Charlotte și Givenchy au urcat pe scările Capelei Sfântului Gheorghe de la Windsor, alături de Prințul George, Lady Louise Windsor (în albastru) și o altă domnișoară de onoare.

Dar vântul care bătea foarte puternic, combinat cu lipsa de atenție, l-a determinat pe tânărul Givenchy să se dezechilibreze și să cadă.

Aproape același lucru s-a întâmplat și cu fiica prințului William, care s-a întors să facă cu mâna mulțimii și a fost dezechilibrată de o pală de vânt.

Micul Louis este fiul lui Olivier de Givenchy, un director executiv la JP Morgan. El și Prințul George sunt singurii doi cavaleri la nunta prințesei Eugenie. Cei doi s-au alăturat domnișoarelor de onoare Charlotte, Savannah Phillips, Isla Phillips, Mia Tindall și Maud Windsor și însoțitorii speciali Lady Louise Mountbatten-Windsor și vicontele Severn.

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a Marii Britanii, și Jack Brooksbanck s-au căsătorit astăzi, în a doua nuntă regală a anului după ce a prințului Harry cu Meghan Markle.


Citește și: Cât de buni sunt românii când ajung într-un mediu sănătos! La 23 de ani, angajată la The New York Times!


 

Close
Închide
  Close