Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Maia Morgenstern a făcut shopping la proteste în Piața Victoriei!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Maia Morgenstern a făcut shopping la proteste în Piața Victoriei!

VIDEO EXCLUSIV/ Maia Morgenstern a făcut shopping la proteste în Piața Victoriei!

Actrița Maia Morgenstern, cea pe care o știți suferind în campania în care își smulge cerceii de la urechi, dar și ca una dintre feblețile primăriței Gabriela Firea, fiind premiată de edila Capitalei pe 1 decembrie cu „Cheia Orașului București”, este complet nepăsătoare față de mitingurile organizate în Piața Victoriei. Poate și pentru că locuiește chiar într-unul dintre blocurile cu vedere la clădirea Guvernului, acolo unde peste 10.000 de oameni au protestat duminică seara.

De Livia Lixandru,

Puțin după ora 22.00, Maia Morgenstern și-a făcut apariția în Piața Victoriei, ieșind de la metrou. Trecând pe lângă reporterii Libertatea, aceștia au observat faptul că oamenii o recunosc pe stradă pe marea actriță, însă aceasta a ales imediat să ocolească zona în care jandarmii făcuseră cordoane, îndreptându-se spre blocul în care locuiește. Din curiozitate, jurnaliștii de la Libertatea au mers mai departe împreună cu directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, până ce aceasta a intrat într-un supermarket.

VIDEO EXCLUSIV/ Cum a fost surprinsă Maia Morgenstern la cumpărături.

După ce a poposit la raionul de fructe și legume, Maia Morgenstern a decis că e cazul să treacă la „lucruri serioase”, astfel că a ajuns peste mai multe minute încărcată doldora de produse la casă. Și pentru că deja greutatea coșului nu îi era pe plac, actrița a decis să îl mai împingă cu piciorul din când în când, în timp ce aștepta la coadă. Ulterior, un tânăr i-a deschis galant ușa la ieșire, iar Maia, încărcată cu trei sacoșe pline „cu de toate” s-a îndreptat legănându-se în greutatea lor către intrarea blocului, fără ca măcar să arunce o privire către locul în care mii de oameni protestau împotriva schimbării legilor Justiției.

Cum a fost surprinsă Maia Morgenstern la cumpărături

Maia Morgenstern a plecat cu sacoșele pline din supermarket

 

Citește și

INTERVIU | Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell: Tinerii din România mă fac să fiu optimist

Close
Închide
  Close