Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern, la Zurich și Berlin cu spectacolul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern, la Zurich și Berlin cu spectacolul "Empire"

Maia Morgenstern, la Zurich și Berlin cu spectacolul „Empire”

Maia Morgenstern, la Zurich și Berlin cu spectacolul "Empire". Actrița joacă joi seară, 1 Septembrie, în premiera mondială a spectacolului "Empire", în regia lui Milo Rau, la Zürcher Theater Spektakel, din Zurich.

De Livia Lixandru,

Spectacolul, joacă Maia Morgenstern, este o producție a IICP — Institutul Internațional al Crimelor Politice, în colaborare cu Zürcher Theater Spektakel din Zurich, Teatrul Schaubühne din Berlin și Festivalul Steirischer Herbst de la Graz, fiind sponsorizat de Primaria din Berlin — Cancelaria Senatului — Afaceri Culturale — Fondurile Culturale din Berlin, Pro Helvetia și Migros-Kulturprozent. Producția este susținută de Kulturförderung Kanton St. Gallen și Schauspielhaus Graz.

Ce înseamnă refugiu? Ce înseamnă acasă? Cum va arăta noua Europă? Spectacolul ‘Empire’ prezintă prim-planuri biografice ale oamenilor care au venit ca refugiați în Europa sau care au rămas fără case. În spectacolul ‘Empire’, actori din Grecia, Siria și România mărturisesc, într-o notă artistică, întâmplări de un adevăr tragic. Ce se întâmplă cu oamenii care i-au pierdut pe cei dragi sau care și-au pierdut casele din cauza crizelor de la nivel mondial și a războiului?

Primele reprezentații ale spectacolului ‘Empire’ vor avea loc la Zurich în zilele de 1, 2, 3 și p 4 septembrie, fiind urmate de reprezentații la Berlin în datele de 8, 9, 10 și 11 septembrie și respectiv la Lausanne, 5 octombrie și Graz la 14 octombrie.

Close
Închide
  Close