Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern și-a rupt mâna pe scenă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern și-a rupt mâna pe scenă

Maia Morgenstern și-a rupt mâna pe scenă

Maia Morgenstern și-a rupt mâna pe scenă. Actrița Maia Mrgenstern va continua să joace în spectacolele ”Elixir” și ”Fierarii deși va avea mâan în ghips. Din nefericire, în urmă cu trei zile, marea aristă și-a rupt mâna pe scenă, în urma unui accident petrecut la Cinematograful Dacia din Piatra Neamț, unde susținea un spectacol.

Potrivit stirilekanald.ro, accidentul s-a petrecut fix de Dragobete, pe 24 februarie. Și, deși va purta o perioadă îndelungată mâna în ghips, ea își va respecta programul spectacolelor. La doar o zi după nefericitul accident, Mama Morgenstern s-a deplasat la Iași pentru a juca într-o piesă de teatru.

Chiar dacă acum joacă cu mâna înfășurată, actrița s-a decis să continue turneul național, care aduce spectacolul ”Elixir” în premieră în mai multe orașe, printre care și București. Sala Mare a Palatului Național al Copiilor va găzdui premiera spectacolului ”Elixir”, în care Maia Morgenstern și Marius Bodochi își pun întrebări existențiale despre dragoste și esența ei, pe 3 martie.


EXCLUSIV/Primul interviu cu solistul George Rotaru despre starea de sănătate a prietenei sale, legendara interpretă Gigi Marga


 

Close
Închide
  Close