MENIU CAUTĂ

Mama Giuliei Anghelescu a atras toate privirile. Ce bine seamănă cele două

Distribuie

Mama Giuliei Anghelescu a atras toate privirile, după ce artista a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de cea care i-a dat viață. Prietenii virtuali au reacționat imediat.

Mama Giuliei Anghelescu și interpreta Giulia Anghelescu seamană, iar fanii au observat acest lucru. Duminica in familie!!! #mamameafrumoasa #ceamaibunaprietena #mygiulia , a scris Giulia în dreptul fotografiei.

Mama Giuliei Anghelescu a atras toate privirile. Ce bine seamănă cele două

Mama Giuliei Anghelescu a fost admirată

Nici comentariile admiratorilor nu au întârziat să apară. „Cât de bine semănați. Duminică frumoasă”, „Ce frumoase sunteți”, „Semănați”,  au comentat aceștia. Giulia se numără printre artistele autohtone care și-au schimbat cel mai des tunsorile și coafurile, adoptând în ultima vreme un look băiețesc. Deși tunsă scurt îi stă foarte bine, adevărul din spatele acestui gest este cu totul altul. Cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că nu i-a părut rău atunci când s-a tuns și că mereu a fost adepta schimbărilor. Cu toate acestea, ultimul ei look, ascunde însă o problemă. Se pare că în timpul ultimei sarcini, cu Mika, fiul ei, Giulia a avut grave probleme cu părul.

 

Citește mai multe despre Giulia, giulia anghelescu, imagine și Mama pe Libertatea.

Comentarii