Mergi direct la conținut »
Mama lui Elton John a murit. Artistul e în stare de șoc | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mama lui Elton John a murit. Artistul e în stare de șoc | FOTO

Elton John a anunţat cu tristețe că mama lui, Sheila Eileen Dwight, a murit. Cei doi abia reușiseră să-și refacă relația după ce nu și-au vorbit aproape 9 ani. 

Elton John a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram în care a făcut anunțul pierderii celei care i-a dat viață:

”Atât de trist să vă anunţ că mama mea a murit în această dimineaţă. Abia ce o văzusem lunea trecută şi sunt în şoc. Drum lin, mamă. Multumesc pentru tot. O să-mi lipseşti atât de mult. Cu dragoste, Elton”, a scris el.

Moartea femeii vine la puțin timp după ce ea și Elton reușiseră să se împace, nevorbindu-și timp de nouă ani.

În luna mai a acestui an, cântărețul postase un mesaj pe rețeaua de socializare: „Dragă mama, la mulți ani de Ziua Mamei! Sunt atât de bucuros că suntem iar în legătură”.

Elton John a împlinit, anul acesta, 70 de ani. El este căsătorit  David Furnish și are doi fii, Elijah și Zachary. Cântărețul britanic are peste 30 de albume de studio lansate și a fost recompensat cu cinci premii Grammy.

Aristul este şi un susţinător înfocat al cauzei persoanelor care trăiesc cu HIV şi SIDA şi a înfiinţat Elton John AIDS Foundation în urmă cu 25 de ani.


Români de care suntem mândri: Florin Piersic


 

Close
Închide
  Close