Mergi direct la conținut »
Marcel Toader, cuprins de nostalgie. Ce făcea în mașină, în miez de noapte | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Marcel Toader, cuprins de nostalgie. Ce făcea în mașină, în miez de noapte | VIDEO

Omul de afaceri Marcel Toader a fost cuprins de nostalgie, după cum se poate vedea dintr-o înregistrare pe care a făcut-o în timp ce se afla în mașină.

De Dana Aramă,

Marcel Toader este în divorț cu interpreta de muzică populară Maria Constantin, despre care a făcut tot felul de afirmații șocante.

În timp ce fosta sa parteneră de viață se află în vacanță și este mai înfloritoare ca niciodată, Marcel Toader încearcă și el să își vadă de viață.

Omul de afaceri și-a uimit fanii de pe Facebook cu o înregistrare pe care a făcut-o în miez de noapte, în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

În înregistrarea respectivă, se vede bordul mașinii conduse de Marcel Toader, inclusiv ceasul care arată ora 2:00, iar pe fundal se aude o melodie romantică și tristă, interpretată de Smiley.

„Obraz fără fărd, cu zâmbetul larg
Lasa rochia să cadă, mâna să atingă
Ochii mei să vadă
Umerii goi, coapsele moi
Hai să dam foc la hainele de pe noi

Îmbrățișați, prieteni, amanți,

Ne potrivim perfect și

Nu vrem să fim deranjați”, sunt câteva dintre versurile melodiei pe care Marcel Toader o asculta în mașină, în miez de noapte.

„#Singur #In #Noapre #Irisul ochilor mei percepe tot; Lumină, culori, senzații, chiar și chipul. #cu #dedicatie”, este mesajul transmis de Marcel Toader.


Citește și: VIDEO/ Primarul care străbate pe jos 320 de kilometri, ca să aducă apă potabilă în localitatea sa. Și-a cusut singur bătăturile de la picioare și a mers mai departe


 

Close
Închide
  Close