Mergi direct la conținut »
Marcel Toader, noi amănunte șocante din mariajul cu Maria Constantin. "Eu fac parte dintr-un scenariu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marcel Toader, noi amănunte șocante din mariajul cu Maria Constantin. "Eu fac parte dintr-un scenariu"

Marcel Toader, noi amănunte șocante din mariajul cu Maria Constantin. „Eu fac parte dintr-un scenariu”

Omul de afaceri Marcel Toader  oferă noi detalii șocante din mariajul cu interpreta de muzică populară Maria Constantin.

De Dana Aramă,

Dezvăluiri care mai de care mai bizare și mai neașteptate apar în scandalul de divorț dintre Marcel Toader și Maria Constantin, cea despre cel care îi este încă partener de viață a făcut chiar și dezvăluiri intime.

Marcel Toader, care a explicat cu câteva zile în urmă ce are de gând să facă în procesul de divorț, a afirmat acum, la un show de televiziune, că el face parte dintr-un scenariu în mariajul cu solista de muzică populară.

”Eu fac parte dintr-un scenariu. Soția mea vă minte. Eu am primit un mesaj și mi s-a spus că eu nici nu am existat în căsătoria cu ea. Eu i-am explicat ce se va întâmpla, unde va ajunge.

Ea urma să-și aducă amantul la București și să se căsătorească. Nu suntem încă divorțați”, a mărturisit Marcel Toader pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.


Citește și: REPORTAJ/ Schitul Babicilor, locul unde bătrânele au drept meserie rugăciunea (VIDEO)

Marcel Toader continua seria atacurilor după divorț. Mesajul care a creat isterie

Autobuzul românesc pe care nu-l vrea nimeni

Ce telefon mobil are Gigi Becali! Oamenii îți dau coate când îl văd vorbind la el

„Donald Trump a declarat război Coreei de Nord”


 

Close
Închide
  Close