Mergi direct la conținut »
Marcel Toader, acuzații grave la adresa fostei sale soții, Maria Constantin: "M-a înșelat, am dovezi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marcel Toader, acuzații grave la adresa fostei sale soții, Maria Constantin: "M-a înșelat, am dovezi"

Marcel Toader, acuzații grave la adresa fostei sale soții, Maria Constantin: „M-a înșelat, am dovezi”

Marcel Toader o acuză pe Maria Constantin că l-a înșelat. Marcel Toader, în vârstă de 54 de ani, care tocmai a divorțat de a șasea soție, Maria Constantin (30 de ani), a fost invitat luni la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, prezentată  de Mirela Boureanu Vaida, unde a povestit din culisele celui mai mediatizat divorț în această perioadă.

Marcel a slăbit mult, în ultimele două săptămâni, iar acest lucru a fost vizibil încă de când a pășit în platoul emisiunii.

“Am crezut că am întâlnit femeiea potrivită, la momentul potrivit, dar lucrurile n-au fost așa”, și-a început el povestea.

“Am avut multe nopți albe, am dormit 30 de ore în două săptămâni, am slăbit 14 kilograme”, a mai precizat el.

M-am simţit trădat. Am simțit că am sufletul într-o mie de bucăţi. (…) Încerci să vezi unde ai greşit, unde a greşit celălalt”, a spus Marcel Toader în direct la „Acces Direct”.

Apoi, a explicat cum și-a dat seama că lucrurile nu mai merg așa cum ar terbui.

„Eu am simțit, de un an, că e ceva în neregulă. Sunt bărbatul care își da seamă de foarte multe lucruri. Am înțeles, prin atitudinea ei. În ultimă săptămână dintr-un anumit reality –show unde am participat, am înțeles multe. Eu am fost eliminat mai devreme, iar ea a stat singură, o săptămână. A flirtat cu un concurent, dar nu m-a înșelat… acolo. Da, m-a înșelat! Am probe! Acel bărbat are familie, are copii. El știe că eu știu, iar Maria mi-a confirmat că m-a înșelat”, a șocat Marcel.

Când a fost întrebat dacă a fost înșelat cu unul sau mai mulți bărbati, acesta a tăcut și aproape că i-au dat lacrimile…

Apoi a revenit și a explicat de ce acum a ales „să dea din casă”: „Am făcut un pact cu Maria, că o să tăcem, pentru că în joc era foarte multă muncă din urmă, erau multe vise, realizări. Eu îngrădesc persoana iubită cu toate resursele mele și uit de mine”.

A dat de înțeles că ea l-a încălcat și de aceea s-a hotărât să vorbească și el.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015, fiind cununați de Mihaela și Silviu Prigoană.


CITEȘTE ȘI… Cum se menţine veterana Marina Voica în formă, la 81 de ani. ”Fac gimnastică o oră pe zi și dansez singură în casă!”


 

Close
Închide
  Close