MENIU CAUTĂ

Marcel Toader, acuzat că a trăit din banii Mariei Constantin: “Mi-am vândut ceasul de la mână ca să îi plătesc un videoclip”

Distribuie

Marcel Toader și-a vândut ceasul ca să îi plătească un videoclip Mariei Constantin. Invitat în cadrul emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, Marcel Toader, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat între el şi Maria Constantin, în ultimul an.

Am probe că m-a înşelat. În ultima săptămână dintr-un anumit reality-show unde am participat, am înțeles multe. Eu am fost eliminat mai devreme, iar ea a stat singură, o săptămână. A flirtat cu un concurent, dar nu m-a înșelat… acolo. Da, m-a înșelat!”, a spus Marcel Toader.

Eu am venit aici pentru că am fost pus la zid de o lume întreagă. Am venit aici să spun că şi ultima promisiune pe care ne-am făcut-o a fost încălcată. Am făcut un pact, că o să tăcem”, a dezvăluit omul de afaceri.

Apoi șirul acuzațiilor a continuat, dar Marcel s-a și apărat în fața nenumăratelor acuzații care i se aduc, mai ales aceea că era violent cu partenerele sale de viață.

„Nu am agresat pe nimeni, niciodată […] Lumea mă acuză că eu sunt cel mai mare nenorocit, nu-i nici pe departe aşa ceva. Dacă eu în toată această perioadă, dorindu-mi o familie, ca până la un moment dat totul era bine şi frumos. La sfârşit spun că Marcel Toader e un atârnător şi vrea să ne mănânce banii. Am făcut foarte multe investiţii. Nu au refuzat vacanţele, bijuteriile. Mi-am vândut ceasul de la mână ca să îi plătesc un videoclip (Mariei Constantin – n.r.). Trebuia să fac un contract, la început… te fac om, iau 30%”, a mai povestit Marcel Toader.

Marcel Toader susține că știe și care sunt cauzele infidelităţii fostei sale soții: „Succesul, telefonul mobil, anturajul. M-a părăsit pentru că nu a putut stăpâni succesul. În ultimul an încercam să îi creez o personalitate”, a mai dezvăluit Marcel Toader.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015, fiind cununați de cuplul Mihaela-Silviu Prigoană.


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Botezatu a vorbit despre prima fată de care s-a îndrăgostit! Adriana, blondă cu ochii albaștri


 

Citește mai multe despre Marcel Toader, Divort și inselat pe Libertatea.

Comentarii