Mergi direct la conținut »
Maria Constantin a împlinit astăzi 32 de ani. Care a fost prima persoană care i-a spus la mulți ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Constantin a împlinit astăzi 32 de ani. Care a fost prima persoană care i-a spus la mulți ani!

Maria Constantin a împlinit astăzi 32 de ani. Care a fost prima persoană care i-a spus la mulți ani!

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. După divorțul de Marcel Toader, vedeta s-a concentrat pe carieră și și-a ținut viața personală departe de ochii presei. În prezent, interpreta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul fotbalist, Dacian Varga.

Astăzi, Maria Constantin a împlinit 32 de ani. „Chiar azi lansez o melodie și mă bucur din suflet de toți oamenii care mă apreciază și mă iubesc și 32 de ani este așa o vârstă…Petrec prin muncă, chiar acum mă prgătesc să merg la facultate, evenimente că este luna martie. Aștept și eu să ajung acasă să mă liniștesc puțin și să petrec alături de familie și de prieteni dragi.

Ziua asta, în momentul de față, mă găsește mai puternică ca niciodată, sănătoasă, împlinită, fericită și Doamne ajută să adun și mai multe lucruri bune. Nu-mi doresc decât să păstrez tot ce am acumulat până acum, Doamne ajută să mă țină Dumnezeu în putere să realizez cât mai multe. Profesional vreau să termin facultatea cu 10, urmează și masterul, aceleași lucruri le voi spune și la 33, și la 34 de ani.

Singurul lucru pe care mi-l doresc este să am mai mult timp pe care să-l petrec cu familia, cu copilul, cu mama, cu cei dragi mie. Când ești artist, trebuie să mai pleci și atunci timpul pentru viața personală este unul destul de limitat dar încerc să le fac pe toate, să le împart.
M-am trezit de dimineață și prima care mi-a urat la mulți ani a fost mama. Pe locul 2 au fost prietenii mai apropiați. Ideea este că îmi țin departe de ochii lumii viața mea personală” a povestit Maria Constantin, la „Star Matinal”.

Maria Constantin și-a găsit în Dacian Varga, cu care se iubește de aproape un an, nu doar un partener de viață, ci și un impresar. Cântăreața de 31 de ani s-a lăsat cu totul pe mâinile fostului fotbalist. I-a dăruit nu numai inima ei. Ci i-a pus în palmă și cariera, făcându-l propriul impresar! Exact cum a procedat cu fostul soț, Marcel Toader, căruia i-a permis să se ocupe de concertele sale și să-i gestioneze onorariile.

Citește și

Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii

Close
Închide
  Close