De Clara Vacaru,

Cântăreaţa Maria Constantin are mare grijă de silueta ei şi, pentru a nu se îngrăşa, încearcă să mănânce cât mai sănătos. Aşa se face că prânzul blondei este acelaşi, în fiecare zi, de luni bune.

„În fiecare zi, la prânz, mănânc salată de pătrunjel cu roşii. Am ajuns la silueta ideală şi încerc să mă menţin”, a spus ea, în cadrul unei emisuni de la Antena Stars.

Maria Constantin este la al doilea mariaj

Maria Constantin a mai fost căsătorită şi are un băiat în vârstă de 7 ani, care locuieşte cu tatăl lui, în judeţul Gorj. Cântăreaţa a decis să-l lase pe copil la primul ei soţ deoarce acesta, spune ea, cel mic s-a acomodat cu viaţa la ţară şi i-ar fi foarte greu la oraş. „E greu să trăieşti departe de copilul tău. El avea trei ani şi jumătate când s-a produs ruptura. Am trecut peste orgoliul meu şi peste tot ce simt eu, ca mamă, pentru ca fiul meu să fie bine. Să spui că mi-am abandonat copilul e cea mai mare prostie. Marcel mi-a propus de multe ori să îl aduc la noi, dar e dificil pentru un copil, să îl iei dintr-un mediul în care este acomodat. Acum 2 ani l-am avut 3 zile la mine şi a fost o experienţă foarte frumoasă”, a povestit Maria Constantin, în urmă cu două luni, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.