Mergi direct la conținut »
Maria Constantin s-a mutat deja cu noul iubit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Maria Constantin s-a mutat deja cu noul iubit

Interpreta de muzică populară nu doar că trăiește o nouă poveste de dragoste, dar ar fi făcut și un pas important în ceea ce privește relația cu noul partener.

De Dana Aramă,

 

Despre cântăreața de muzică populară Maria Constantin s-a spus că ar avea o relație cu fotbalistul Dacian Varga, împreună cu care s-a afișat zilele trecute la o nuntă, ținându-se de mână.

Se pare că povestea de dragoste este cât se poate de serioasă, dat find că artista s-ar fi mutat deja cu Dacian Varga, potrivit click.ro.


„Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a decis să păstreze discreția în privința vieții sale personale după divorțul cu mare scandal de omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: OPINIE/ 153 de secunde. Iadul din care nu am învățat nimic

Close
Închide
  Close