Mergi direct la conținut »
Maria Constantin și fotbalistul Dacian Varga s-au afișat pentru prima oară împreună. Cei doi au participat la o nuntă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Constantin și fotbalistul Dacian Varga s-au afișat pentru prima oară împreună. Cei doi au participat la o nuntă

Maria Constantin și fotbalistul Dacian Varga s-au afișat pentru prima oară împreună. Cei doi au participat la o nuntă

Se pare că Maria Constantin se iubește cu un celebru fotbalist din România. Artista și Dacian Varga s-au afișat pentru prima oară împreună la o nuntă, unde și-au făcut apariția ținându-se de mână, potrivit Antena Stars.

Chiar dacă în ultima perioadă a lăsat să se înțeleagă că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat, interpreta a fost misterioasă și nu a vrut să dezvăluie numele celui care a cucerit-o. Recent, fosta soție a lui Marcel Toader și Dacian Varga au venit împreună la o nuntă, lăsând din nou loc de interpretări.

Viaţa amoroasă a lui Dacian Varga a fost plină de controverse.  în luna aprilie a anului acesta, când s-a zvonit că s-ar fi iubit cu o celebră prezentatoare TV de la noi.

Citește și

3 ANI DE LA COLECTIV. Flavia Lupu, supraviețuitoare a tragediei. „În perioada asta e cel mai greu. Reîncep coșmarurile…”

Close
Închide
  Close