MENIU CAUTĂ

Maria de la “ Insula Iubirii”, cu mâna distrusă după ce și-a făcut un tatuaj. Pielea i-a crăpat și e plină de sânge

Distribuie

Maria Ilioiu, ispita de la "Insula Iubirii" este o împătimită a tatuajelor, însă ultimul desen de pe mână i-a dat bătăi de cap. Roșcata  a postat pe contul său de Instagram o poză cu tatuajul făcut, care i-a creat mari probleme. Ispita este disperată și a cerut ajutorul prietenilor virtuali.

„S.O.S Dragii mei…., acum o săptămână mi-a făcut un cunoscut un tatuaj si mi-a bătut de trei ori culoarea în acelaşi loc, în aceeasi zi de mi-a făcut ditamai rana de s-a crăpat pielea a doua zi. Pielea mea arată ca ruptă..

Mi-a zis să mă dau cu Crema de 2 ori pe zi, fară să curăţ locul cu apă şi fară o altă cremă ca sa se faca coajă unde e ruptă că aşa trebuie. Eu, mai având tatuaje mi s-a parut aiurea ce zice el, dar am zis că aşa trebuie, că ştie şi el ce vorbeşte.. Si uitaţi-vă şi voi cum arată tatuajul meu după o saptămână. E o coajă pe tot antebraţul. Pielea este pur şi simplu tăbăcită şi nu vreau sa mă gândesc cum o să arate când o să cadă coaja. Ideea e că, fiind  groasă coaja, mi-a crăpat şi e sânge pe sub…

Mulţi tatuatori îmi spun sa înmoi coaja să dau cu o cremă care să cicatrizeze mai repede, altii sa o las aşa să cadă. Nu ştiu ce să fac in momentul ăsta? Până mâine când mă duc la doctor, la dermatolog, aveţi idee ce să fac? A mai păţit cineva aşa ceva?, a scris Maria Ilioiu pe Facebook.

Citește și

Serviciu public pentru afaceri private. Gabriela Firea şi Marian Petrache, bani gratis pentru „rețeaua transportatorilor” din Ilfov

 

Citește mai multe despre mana și Tatuaj pe Libertatea.

Comentarii