De Livia Lixandru,

Marius Manole a comis-o. Când şi-a cumpărat maşina, în urmă cu câteva luni, Marius Manole a răsuflat uşurat că transportul în ţară, la spectacolele pe care le susţine în diverse oraşe, nu va mai fi o problema. Şi, într-adevăr, SUV-ul achiziţionat i-a fost de mare ajutor, până în urmă cu două zile, când, la întoarcerea de la Teatrul din Craiova, noaptea, obosit frânt după piesa jucată, actorul şi co-realizatorul emisiunii “Marius FM” (107,3FM) a alimentat cu 42 de litri de benzină peste cei 40 litri de motorină aflaţi în rezervor deja. Maşina, desigur, este diesel.

Marius Manole a comis-o și a fost la un pas să își distrugă mașina

Ei bine, de-aici vorbim deja de-un miracol: Manole a condus până la uşa casei, în Bucureşti, fără probleme. Desigur, orice şofer, mai mult sau mai puţin experimentat, ştie că, dacă greşeşti combustibilul, ba mai şi mergi cu “cockail-ul” în rezervor 200 de kilometri, îţi poţi lua adio de la mijlocul de transport. Marius Manole deja se obişnuise cu ideea că a rămas fără autovehicul şi cu o mulţime de rate de plătit înainte, dar miracolul a mers mai departe: astăzi dimineaţă a aflat de la service că maşina nu are absolut nicio dauna şi e în perfectă stare de funcţionare. Cert este că, aşa cum realizatorul Smart FM “funcţionează” perfect în condiţii de stres maxim, şi-a găsit o maşină pe măsură.

Marius Manole a câștigat Uite cine dansează și premiul de 100.000 de euro, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

 

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste