Mergi direct la conținut »
Marius Manole și-a părăsit părinții ca să facă facultatea în București. „Când am ajuns în gară, aveam niște hăinuțe și o pernă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Manole și-a părăsit părinții ca să facă facultatea în București. „Când am ajuns în gară, aveam niște hăinuțe și o pernă”

Marius Manole și-a părăsit părinții ca să facă facultatea în București. „Când am ajuns în gară, aveam niște hăinuțe și o pernă”

Marius Manole, unul din cei mai talentați dansatori de la show-ul Uite cine dansează, a rememorat povestea care i-a marcat viața și pe care a transpus-o în pași de dans.

La 22 de ani, Marius Manole și-a părăsit părinții pentru a-și urma visul de a face carieră în București. A plecat din orașul natal, iar actorul nu a putut trece nici până acum peste momentul în care și-a lăsat părinții. „Se spune că faci copii ca să îți aducă o cană cu apă. Părinții mei nici asta nu au avut”.

Marius Manole a povestit că, în momentul în care a ajuns în București, a început viața de la 0. „Când am ajuns în Gara de Nord, aveam niște hăinuțe și o pernă”.

Actorul și-a spus povestea și pe blogul său. Acolo, el a mărturisit că a ajuns în Capitală cu bani împrumutați de la un prieten, care și-a vândut lănțișorul dăruit de mama lui.

Marius Manole și-a transpus povestea tristă în pași de dans contemporan.

Close
Închide
  Close