UPDATE 1 mai: Sandu Lungu a fost eliminat de la Uite cine dansează!, în semifinala de luni, 1 mai. După emoții mari și multă muncă în sala de antrenament, sportivul a părăsit competiția. Publicul a decis, iar Alex Velea, Marius Manole și Liviu Teodorescu merg în marea finală

UPDATE 18 aprilie, ora 7:30: Antonia a fost eliminată în ultima ediție a concursului. Antonia a primit vestea ca pe un adevărat șoc, la fel și Alex Velea. Dacă el și-a putut păstra cumpătul în ciuda tristeții și uimirii care i se puteau citi pe chip, nu același lucru se poate spune și despre Antonia. Ea nu a putut face față emoțiilor și a izbucnit în plâns.

UPDATE 17 aprilie, ora 13:36: Surprize în ediția din a doua zi de Paște a show-ului Uite cine dansează. Concurenții își vor aminti despre cum petreceau sărbătorile pascale în copilărie și vor dansa pe ritmuri populare.

UPDATE 10 aprilie 2017, ora 23:10: Roxana Ionescu, eliminată de la Uite cine dansează. Cea supranumită Mama-Natură n-a rezistat decât două ediții, după ce a înlocuit-o pe actrița Rona Hartner, care s-a accidentat grav și a fost nevoită să se opereze. Roxana Ionescu a intrat la duel cu Antonia. La final, cei patru jurați au decis în unanimitate cine merge mai departe în concurs.

Fost șef al IPJ Vaslui, 3 ani de închisoare după ce a cerut subalternilor să scutească de amendă doi pensionari care au traversat neregulamentar
Recomandări
Fost șef al IPJ Vaslui, 3 ani de închisoare după ce a cerut subalternilor să scutească de amendă doi pensionari care au traversat neregulamentar

UPDATE 22 martie, ora 23:00: În cea de-a patra ediție a concursului de dans de la Pro Tv a fost eliminată, în urma voturilor telespectatorilor echipa formată din Lili Sandu și partenerul ei de dans.

A fost o ediție emoționantă, în care vedetele și-au spus poveștile de viață în pași de dans.

UPDATE 22 martie, ora 13:56: Luni, 27 martie, de la 20:30, vedetele din competiția Uite cine dansează! își vor spune poveștile de viață în pași de dans sportiv. Cele zece perechi pregătesc zilele acestea coregrafii spectaculoase, care să le reprezinte perfect stările, trăirile și momentele care le-au marcat existența.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală
Alex Velea, Anca Serea, Antonia, Lili Sandu, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Octavian Strunilă, Rona Hartner și Sandu Lungu au povești de viață senzaționale, presărate cu momente fericite, dar și cu întâmplări triste care i-au schimbat enorm, i-au determinat să ia decizii importante și să-și schimbe complet stilul cu care erau obișnuiți.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

În cea de-a patra ediție Uite cine dansează!, concurenții își vor spune poveștile de viață, le vom cunoaște familiile și vom merge în locuri care le-au marcat existența.
În premieră, ei vor vorbi despre cele mai importante întâlniri din viețile lor, despre decizii luate în momente în care credeau că ar putea pierde totul, despre experiențe care i-au marcat și despre povești de dragoste care au existat sau există și în acest moment.

Victor Pițurcă și directorul Romarm, Gabriel Țuțu, reținuți de DNA în dosarul măștilor neconforme livrate în spitalele MapN. Cazul, dezvăluit de o investigație Libertatea
Recomandări
Victor Pițurcă și directorul Romarm, Gabriel Țuțu, reținuți de DNA în dosarul măștilor neconforme livrate în spitalele MapN. Cazul, dezvăluit de o investigație Libertatea

UPDATE 20 martie 23.20:  Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează!, luni seara, în cea de-a treia ediție live a show-ului. Din păcate, pentru cei doi concursul s-a terminat. Deși au fost în pericol de eliminare, Octavian Strunilă și Oana Botez au mers mai departe. Sandu Lungu a fost cel care a vrut să-i cedeze locul celebrului bucătar. „Aș vrea să plec eu acasă în locul lui. Îi cedez locul meu. De ce să mă care publicul în spate? Oricum nu dansez bine. Aș vrea să rămână el și voi pleca eu”, a spus Sandu Lungu. „Ești un om bun, însă lumea de aprciază, iar regulamentul nu permite să se întâmple asta”, i-a spus Mihaela Rădulescu la Uite cine dansează!.

Seara de luni, 20 martie, a adus din nou spectacolul pe scena de la Uite cine dansează!. Printre zâmbete și bună dispoziție au existat și lacrimi de durere, după ce Anca Serea s-a accidentat grav la picior, iar medicii i-au interzis să mai danseze. Show-ul a început cu replici picante între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Zâna a ținut să spună că în această seară toată lumea strălucește, “inclusiv gazda noastră”, referindu-se la rochia purtată de „rivala” de la Monaco, un compliment neașteptat,ce-i drept, având în vedere relația dintre cele două.

Alt video cu mesaj obscen adresat femeilor de către asistentul universitar de la „Nicolae Titulescu”. Înainte să predea la Drept, a fost consilier în Ministerul de Interne
Recomandări
Alt video cu mesaj obscen adresat femeilor de către asistentul universitar de la „Nicolae Titulescu”. Înainte să predea la Drept, a fost consilier în Ministerul de Interne

UPDATE 20 martie . Show incendiar și în cea de-a treia ediție a concursului d la Pro Tv. Cele 10 perechi de dansatori vor avea parte de 10 dansuri pline de culoare, strălucire, mister, energie și un spectacol plin de umor și pasiune, în cea de-a treia ediție Uite cine dansează!. Concurenții repetă, în medie, câte 8 ore pe zi, chiar și în weekend, și învață stiluri tradiționale din lumea întreagă, pe care le vor executa pe ritmuri de dans sportiv.

UPDATE 14 martie:  În cadrul celei de-a doua ediții live Uite cine dansează, echipa formată din Oana Zăvoranu și Dani Dobre, dar și cea compusă din Lili Sandu și Iulian Turcanu au fost, la final, în pericol de eliminare în urma notelor obținute din partea juriului, dar și a votului publicului. Oana Zăvoranu și Dani Dobre au fost eliminați de la ”Uite cine dansează”, în urma votului publicului.

Cea de-a doua ediție live a show-ului Uite cine dansează a oferit publicului și telespectatorilor emoție și lacrimi, mai ales că accidentările de la repetiții au fost nelipsite. Din păcate, pentru Dana Budeanu, competiția s-a terminat și asta pentru că a fost nevoită să se retragă, după ce și-a fracturat o coastă. În concurs au mai rămas 10 perechi, care luptă în continuare pentru visul lor.

A doua ediție a emisiunii a adus și prima notă de 10. Aceasta a fost obținută de Marius Manole și Olesea Nespeac, care au primit nota maximă de la Andreea Marin.

UPDATE 13 martie, ora 17:20: Andreea Marin, care le-a transmis recent și un mesaj fanilor înainte de a doua ediție a show-ului de dans unde este jurată, a anunțat că ținuta pe care o va purta luni seară, 13 martie, este una care îi este foarte dragă.

Ea a arătat și cu ce sandale va asorta ținuta. Este vorba despre o pereche de culoare neagră, cu toc cui și cu multe pietricele prețioase, de culoare albă.

„Au sosit „bijuteriile” pe care le voi purta diseară la Uite cine dansează. :) Întreaga ținută de astăzi, care mi-e foarte dragă, diseara, la ora 20:30, pe Pro TV. Dar ne vedem și înainte de debutul emisiunii: la Știri. Corina Caragea m-a însoțit acum câteva zile la un antrenament, și pentru că am primit multe întrebări despre felul în care mă mențin în formă la 42 de ani, din reportajul Corinei veți afla răspunsuri”, a spus Andreea Marin.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 13 martie: Cea de-a doua ediție a show-ului de dans va aduce două eliminări. Din cele 12 perechi câte se află în concurs, vor române doar 10. cele două eliminări vin ca urmare a faptului că în prima ediție a emisiuni s-a luat decizia de a nu fi eliminată niciuna dintre echipele concurente.

UPDATE 11 martie: Andreea Marin se pregătește pentru cea de-a doua edi’ie a how-ului de dans de la Pro TV, care va fi difuzată luni, 13 martie, de la ora 20:30. „Bună dimineața! Mai e puțin pâna luni, pregătirile sunt în toi, dansatorii sunt hotărâți să vă arate evoluția lor. Iar eu vă pot promite obiectivitate, bucurie de a trăi alături de voi seara de luni și eleganță în atitudine. Odihniți-vă și relaxați-vă alături de cei dragi în acest weekend! Aștept cu drag să ne vedem luni , la 20.30! #uitecinedanseaza”, le-a transmis Andreea Marin prietenilor ei virtuali.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 9 martie. Pe 13 martie, Uite cine dansează revine cu o nouă ediție în care coregrafiile spectaculoase, vedete surprinzătoare și muzica bună vor ajunge surround în casele românilor. Astfel, în premieră pentru o televiziune din România, Pro TV le oferă telespectatorilor săi o experiență similară celei din cinematografe!

UPDATE 7 martie. Prima ediţie a show-ului Uite cine dansează a avut loc pe 6 martie şi a fost plină de momente picante şi emoţionante. S-a produs prima ciocnire dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, iar cele două şi-au arătat rivalitatea în direct. Ediţia a fost presărată cu replici savuroase între cele două dive.

Alex Velea şi Antonia au venit împreună la emisiune, dar în calitate de rivali. Dacă Alex Velea a avut o avut o prestaţie cuminte, nu acelaşi lucru se poate spune despre partenera sa de viaţă, care, în timpul dansului, şi-a arătat lenjeria intimă.

Octavian Strunilă a urcat pe ringul de dans alături de iubita lui. Înaintea momentului artistic, acesta şi-a anunţat planurile de viitor: se va căsători cu Oana, mama copiilor săi, pe 20 mai.

Din prima ediţie a show-ului nu au lipsit momentele emoţionante. Cu ochii în lacrimi, în faţa camerelor, bucătarul Joseph Hadad a vorbit despre soţiasa care a murit de cancer.

UPDATE 6 martie 2017, ora 15:55: Mesajul transmis de Iulia Vântur înainte de noul show de dans de la Pro TV. Blonda n-a uitat că și ea a fost prezentatoarea unei astfel de emisiuni.

„Succes!!! Vă pup pe toți, să încingeți ringul și audiențele!”, i-a transmis Iulia Vântur divei de la Monaco, Mihaela Rădulescu.

„Pup și mulțumesc mult, dragă Iulia Vântur”, i-a răspuns imediat Mihaela Rădulescu.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 6 martie 2017, ora 15:00: Înainte cu câteva ore de noul „examen” pe care îl are de dat live în faţa telespectatorilor Pro TV, Marius Manole, unul dintre cei 12 concurenți de la show-ul de dans, a spus:

„Sigur că am emoţii mari. Sunt pe nisipuri mişcătoare, nu e meseria mea şi trebuie să fac performanţă. Mă doare tot corpul. Îmi doresc să fie bine, nu să câştig. E păcat că am muncit cu toţii foarte mult şi sper să se vadă asta.

E ceva nou pentru mine, n-am mai dat un concurs de la admiterea în facultate. Sper să mă simt bine fizic şi să reuşesc. Sunt doar un min şi 30 de secunde … 1 min30″??? Doamne!!! Va fi cel mai greu minut din viaţa mea!”.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 5 martie 2017: Mihaela Rădulescu, mesaj înainte de prima ediție Uite cine dansează, pe contul de socializare.

“Mă știți deja – îmi asum tot ce fac și, mai ales, cine sunt cu adevărat. Sufăr de drag de libertate, de o excesivă poftă de viață și de reușită în tot ce fac. Știu, de-aia va sunt nesuferită unora. :) Da’ am cam învățat toți de pe-aici că atunci când te acaparează grija altuia, ești mai puțin fericit, mai puțin atent la tine, la nevoile tale… Trăiți-vă viața cum vreți voi, nu vă dau sfaturi. Doar zic :) – e mai mișto să trăiești în bucurie, relaxare și concentrare pe ce te face să strălucești. Duminica frumoasă! Ne vedem mâine seară, de la 20.30, pe PRO TV, la ” UITE CINE DANSEAZA”. Cine are un gând bun, să-l dăruiască, m-ar bucura. Cine nu, să ne urmarească, pentru că sigur se va simți minunat – dansul e molipsitor, incitant și energizant ! Și al naibii de sexy !”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 4 martie: Andreea Marin merge cu bicicleta la filmări.
„Alergare, sală și bicicletă în aer liber. Fă loc mișcării în viața ta, e sănatate curată! Mă pregătesc să plec spre ringul „Uite cine danseaza”. Mai avem doar o zi! PRO TV, în direct, mâine seară, ora 20.30.”, a scris Andreea Marin pe contul de Facebook.
Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 3 martie: Ce se întâmplă cu cei doi copii ai Antoniei atunci când ea și Velea sunt în sala de repetiții la Uite cine dansează? Ei bine, cei doi au un ajutor de nădejde.

“Mi-a fost un pic teamă de acest proiect pentru că am un program încărcat cu cuncerte, studio, Dominic și Akim care sunt foarte mici. Însă am parte de un ajutor de la părinții noștri, Dominic merge la grădiniță. Ne-am organizat programul în așa fel, încât să le putem împăca pe toate. Este o provocare, dar sper să o duc la bun sfârșit cu bine. Ne ajută mult părinții lui Alexandru. Le mulțumim pentru toată susținerea, au înțeles că suntem într-o perioadă în care susținerea lor este esențială”, a declarat Antonia.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 2 martie: Oana Zăvoranu și Sandu Lungu se antrenează cât e ziua de lungă pentru show-ul Uite cine dansează, care începe la Pro Tv, pe 6 martie.
Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

„În bratele febleței mele, Sandu Lungu,la antrenamente! Cel mai scump și fin om pe care l-am cunoscut în ultima vreme! Te pup, Sandu, și mă bucur din suflet că te-am cunoscut! Love& Respect…great man, great attitude!”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu, care va participa alături de alte vedete, la Uite cine dansează.

UPDATE 2 martie: Jurată la ”Uite cine dansează” unde este colegă cu rivala ei tradițională Mihaela Rădulescu, în rol de prezentatoare, Andreea Marin încearcă să câștige teren printre colegii ei. Prima victimă – Floooriiiin Călinescuuuu.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

UPDATE 1 Martie: Printre muzicienii invitați de Paul Ilea să se alăture trupei în primul sezon Uite cine dansează! se află și patru foști concurenți Vocea României, artiști în care Paul crede foarte mult și pe care este bucuros să îi aibă alături. Aliona Munteanu, concurentă Vocea României în sezonul patru, în echipa Smiley, Claudiu Rusu, concurent tot în sezonul patru, în echipele Smiley și Moga, Ioana Hrișcă, concurentă în sezonul șase al competiției vocilor, în echipa Tudor, și Alex Mușat, finalist în sezonul șase Vocea României, în echipa Smiley.

Luni, 6 martie 2017, la Pro Tv începe noua emisiune „Uite cine dansează”. Show-ul a adunat toată crema vedetelor din showbiz-ul românesc.

Mihaela R[dulescu ;i Cabral vor fi prezentatorii show-ului

Mihaela Rădulescu și Cabral vor fi prezentatorii show-ului „Uite cine dansează”

Astfel, emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu și Cabral, în timp ce din juriu vor face parte coregraful Gigi Căciuleanu, Mihai Petre, Florin Călinescu și fosta zână a surprizelor, Andreea Marin.

Florin Călinescu și Andreea marin vor face parte din juriul de la emisiunea

Florin Călinescu și Andreea Marin vor face parte din juriul de la emisiunea „Uite cine dansează”

Show-ul va avea 12 concurenți vedete: Marius Manole, Sandu Lungu, Rona Hartner, Lili Sandu, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Anca Serea, Joseph Hadad, Dana Budeanu, Antonia, Alex Velea, Liviu Teodorescu.

12 coregrafi carismatici se alătură celebrităților în cea mai tare competiție de dans, Uite cine dansează.

12 vedete sunt pregătite să facă spectacol împreună cu 12 dansatori profesioniști și sunt gata să aducă în fiecare ediție coregrafii uimitoare, strălucire, energie, fiori de competiție, umor și foarte multă distracție!
Repetițiile au început și, dacă pentru vedete este extrem de solicitant programul și faptul că învață mișcări de dans noi în fiecare zi, pentru coregrafi reprezintă o adevărată provocare să-și învețe partenerii stiluri noi de dans și împreună să creeze momente extraordinare pentru a rezista cât mai mult timp în competiție.

Uite cine dansează. Cine sunt cei 12 coregrafi din competiție?

Andrei Mangra are 25 de ani și cea mai mare pasiune pentru el este dansul sportiv,  pasiune preluată de la mama sa, care este antrenor de dans. A câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri. Este foarte pozitiv, energic, sensibil la răutăți, determinat, prietenos, iubitor și înțelegător. La Uite cine dansează!, vrea să arate cine este și ce poate.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Dani Dobre a început să danseze la 14 ani, dansul devenind rapid pentru el o pasiune și mai apoi un stil de viață. A fost vicecampion al României la dans sportiv, a jucat în mai multe piese de teatru, colaborează cu vedete cunoscute din România, iar experiența de 25 de ani în domeniul artei își spune cuvântul. Este un coregraf competitiv, curajos, vesel, optimist, se adaptează ușor oricărei situații și își dorește să câștige competiția Uite cine dansează!.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Ecaterina Dosan exprimă feminitate și se declară ea însăși o pasionată a frumosului. Este foarte atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, și îi place să călătorească. Este foarte pretențioasă, a schimbat mulți parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câștigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor și arbitru internațional de dans.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Pentru Emil Rengle dansul este mijlocul perfect prin care își exprimă caracterul mai nonconformist. A studiat Arta Coregrafică la UNATC, s-a perfecționat în America alături de Sheryl Murakami, coregrafa cântăreței Beyonce, a făcut coregrafii pentru nenumărați artiști autohtoni și a călătorit în toată lumea cu INNA, Alexandra Stan și Fly Project. Acum face același lucru cu proiectul său personal, în care cântă și dansează. Scopul său este ca fiecare om să accepte că suntem diferiți și să creadă fiecare că acest lucru ne poate face să strălucim.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Georgiana Căița (Căprioara) este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați coregrafi din România. A început dansul sportiv în școala generală și, fiind extrem de talentată, a atins rapid performanțe notabile la categoria ei de vârstă. Georgiana a evoluat și a făcut din dans mai mult decât o pasiune, ci un mod de a trăi. Este pregătită să intre în competiție începând din 6 martie și va da totul pe scenă.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Iulian Turcanu a făcut parte din Theodor show balet, iar din 2013 și-a înființat clubul lui de dans. În 2012, a obținut o bursă și a studiat 3 luni pe Broadway, aceasta fiind una dintre cele mai spectaculoase experiențe din viața lui. Iulian este timid, dar pe ringul de dans este ambițios și profesionist, iar atunci când se obișnuiește cu partenera de dans, devine extrem de dezinvolt și glumeț.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Marica Derdene și-a ales meseria de dansator la 9 ani, însă la 17 ani a renunțat la competiții pentru că a fost nevoită să înceapă să își câștige propriii bani. Acum este antrenor și arbitru internațional de dans. Este o persoană ambițioasă, impulsivă, pasională și îi place să își dezvolte aceste laturi în dansurile latino, preferatele ei. Este foarte sufletistă, se atașează repede, iubește foarte mult copiii și animalele.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Nicolai Curnic a început să danseze la 7 ani, a făcut Academia de Arte din Republica Moldova și a avut o serie de colaborări importante în Turcia, China și Spania, unde este stabilit în momentul de față și are propriul studio unde predă dans. Nicolai este foarte muncitor, hazliu și puțin încăpățânat. Își dorește să câștige, spune că nu va fi un coregraf dur, dar nu se va lăsa cu una cu două.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Oana Botez este balerină, însă de-a lungul carierei sale a făcut și câteva spectacole de cabaret și musical. Deși a făcut mai mult coregrafie în spectacole de teatru, Oana a învățat și elemente de dans sportiv, deoarece multe dintre piese conțineau și elemente precum tangoul. Experiența Uite cine dansează! va fi una extrem de interesantă pentru ea și este pregătită să iasă scântei.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Olesea Micula este din republica Moldova, a început să facă balet la vârsta de 5 ani, a studiat coregrafia, a făcut dansuri de stradă și a luat cursuri de actorie. Este extrem de ambițioasă, a luptat întotdeauna pentru ceea ce și-a dorit să obțină și a avut rezultate remarcabile în dans atât în țara sa, cât și peste hotare.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Paolo Campigotto este concurentul care dă totul pentru dans. Întreaga viață este o înșiruire de întâmplări în care a ales să facă sacrificii pentru dans. A renunțat la afacerea familiei ca să se poată dezvolta ca dansator, a ales să plece din țara lui natală, Italia, de lângă familie, și să vină într-o țară străină doar ca să aibă șansa să ajungă în topul celor mai buni dansatori. Este atât de îndrăgostit de dansul sportiv încât spune că a venit cu mândrie să fie ambasadorul acestui stil.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Raluca Netca este o tânără dansatoare cu o carieră în ascensiune. A început cursurile de dans sportiv la 12 ani, a participat la competiții importante și a câștigat numeroase premii. Raluca este o fire vulcanică, foarte senzuală și pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face. Îi este teamă de un partener de dans rigid, care nu își cunoaște trupul.

Uite cine dansează. Ele sunt cele trei perechi care merg în marea finală

Mai sunt doar șase zile până când fiecare săptămână va începe în pași de dans alături de cel mai carismatic cuplu de prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cabral, patru jurați pregătiți de spectacol, Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin  Călinescu, și 12 perechi de concurenți gata să dea totul în ringul de dans, la Uite cine dansează.

"Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul". Țara din Europa care a îngrozit-o pe soția lui Angel Di Maria
GSP.RO
"Mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul". Țara din Europa care a îngrozit-o pe soția lui Angel Di Maria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ce avere are Victor Pițurcă, de fapt! Afacerile neașteptate din care a făcut bani
Playtech.ro
Ce avere are Victor Pițurcă, de fapt! Afacerile neașteptate din care a făcut bani
Dan Alexa rupe tăcerea, la 4 ani de la pumnul încasat de la Anamaria Prodan: 'M-a afectat foarte mult'
Viva.ro
Dan Alexa rupe tăcerea, la 4 ani de la pumnul încasat de la Anamaria Prodan: 'M-a afectat foarte mult'
Noile uniforme ale poliţiştilor s-au transformat în cârpe după numai o lună. "Nu mai face şpagatul"
Observatornews.ro
Noile uniforme ale poliţiştilor s-au transformat în cârpe după numai o lună. "Nu mai face şpagatul"
Un bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut, a aflat că a câștigat la pariuri online
Știrileprotv.ro
Un bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut, a aflat că a câștigat la pariuri online
Cinci zodii care vor avea o lună februarie perfectă. Racii își îndeplinesc o dorință mai veche
FANATIK.RO
Cinci zodii care vor avea o lună februarie perfectă. Racii își îndeplinesc o dorință mai veche
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Horoscop 31 ianuarie 2023. Gemenii ar fi bine să acorde mai multă atenție mesajelor pe care le adresează celor cu care au avut deja neînțelegeri
HOROSCOP
Horoscop 31 ianuarie 2023. Gemenii ar fi bine să acorde mai multă atenție mesajelor pe care le adresează celor cu care au avut deja neînțelegeri
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află
PUBLICITATE
S-a lansat primul Centrul de Medicină a Stilului de Viață – Better Me. Cum te poate ajuta și unde se află