Mergi direct la conținut »
Marius Moga, surprins de fetița lui în vârstă de 3 ani. „Dispare fiecare obiect din bucătărie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Marius Moga, surprins de fetița lui în vârstă de 3 ani. „Dispare fiecare obiect din bucătărie”

Marius Moga este căsătorit cu Bianca Lăpuște și au împreună o fetiță în vârstă de trei ani, Maria Elisabeta. Artistul a povestit cum îl surprinde micuța lui zi de zi.

„Cred că profunzimea ei mă surprinde… Cum la trei ani ne spune lucruri pe care nu mă așteptam să le aud așa de devreme, de la a defini sentimente până la a inventa povești și cântece. Mă surprinde că nu scap fără a-i da argumente și că ea face același lucru când ne cere ceva. Vorbind despre lucruri trăsnite, îi place să își creeze mediul de joacă, iar dacă nu suntem pe fază timp de 15 minute, vedem cum dispare fiecare obiect din bucătărie și se relochează în noua ei „casă din mijlocul sufrageriei. (râde)”, a declarat Moga într-un interviu pentru revista VIVA!

Marius Moga a spus și ce sfat i-ar da fetiței lui, în cazul în care ar alege o carieră în muzică. „I-aș spune că, pentru un artist, un hit nu este o carieră. Pentru o carieră o să fie nevoie de mult efort și probabil o să aibă și dezamăgiri, de care nici eu nu voi putea să o protejez, însă orice autodepășire îți aduce satisfacție și un boost de încredere, iar faptul că ai schimbat ceva în viețile altora prin creația ta poate vindeca dezamăgirile. Succesul se întâmplă atunci când talentul și pregătirea întâlnesc oportunitatea”, a mai adăugat el.

Citește și

Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

 

Close
Închide
  Close