Mergi direct la conținut »
Mark Wahlberg este cel mai bine plătit actor în 2017
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mark Wahlberg este cel mai bine plătit actor în 2017

Mark Wahlberg este cel mai bine plătit actor în 2017

Mark Wahlberg este cel mai bine plătit actor în 2017. Potrivit Forbes el a avut câștiguri de 68 de milioane de dolari înainte de a plăti taxele, scrie AFP. Clasamentul dat recent publicității arată și diferența uriașă dintre actorii și actrițele de la Hollywood când vine vorba despre câștiguri.

În vârstă de 46 de ani, vedeta a ajuns să obțină aceste câștiguri datorită rolurilor jucate în „Transformers: The Last Knight“ și comedia „Daddy’s Home 2”, care va apărea în noiembrie.

Dwayne Johnson, care a ocupat primul loc în 2016, este acum pe poziția secundă în clasament, el obținând câștiguri de 65 de milioane de dolari după ce a jucat în „Baywatch“ și „Ballers“. Fostul wrestler apare și în remake-ul „Jumanji“, în decembrie și în„Rampage“, un film bazat pe un joc de calculator din anii 80 în aprilie anul viitor.

Partenerul lui The Rock în Fast anf Furious, Vin Diesel, s-a clasat pe locul al treilea în clasament, cu câștiguri de 54 de milioane de dolari, el fiind urmat de comediantul Adam Sandler care a obținut 50,5  milioane, cea mai mare parte a banilor provenind din acordul cu Netflix, care îi permită să-și producă propriile filme.

Top 5 este completat de Jackie Chan, încă extrem de popular în China, care a obținut 49,5 milioane de dolari.

Actorii care mai apar în top 10 sunt Robert Downey Jr., Tom Cruise și actorii de la Bollywood, Shah Rukh Khan, Salman Khan și Akshay Kumar rotunjit din top zece.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Și anul acesta, primii zece bărbați din top le depășesc cu mult pe femeile care ocupă aceleași poziții în clasament. Cei mai bine plătiți zece actori au obținut în 2017 488,5 milioane de dolari, în timp ce actrițele doar 172,5 milioane. De altfel, diferența dintre cel mai bine plătit actor și actrița care conduce clasamentul este una uriașă. Mai precis, Mark Wahlberg a câștigat 68 de milioane de dolari, în timp ce Emma Stone a câștigat 26 de milioane de dolari.


Citește și: EXCLUSIV | Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate


Close
Închide
  Close