Mergi direct la conținut »
Masterchef revine la PRO TV! S-a dat start preselecțiilor
Entertainment Libertatea > Entertainment > Masterchef revine la PRO TV! S-a dat start preselecțiilor

Masterchef revine la PRO TV! S-a dat start preselecțiilor

PRO TV anunță că un nou sezon al emisiunii culinare „Masterchef” va fi difuzat anul acesta și că au început deja preselecțiile. 

Postul de televiziune nu a precizat și data sau perioada în care va fi difuzată emisiunea. Singurele informații sunt cele legate de înscrierile pentru noul sezon.

„Cei care cred că sunt pregătiți să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile și sunt pricepuți în bucătărie pot concura pentru titlul de MasterChef. Înscrierile au loc pe masterchef.protv.ro sau la numărul de telefon 0751.120.611!”, anunță PRO TV.

Primul sezon Masterhef a fost difuzat în anul 2012, avându-i în juriu pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florjn Dumitrescu.

În anul 2014, după ce Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au plecat la Antena 1, juriul a fost înlocuit cu Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean și Chef Florin Scripcă (Foa).

Ultimul sezon al Masterchef a fost difuzat în anul 2017, cu o altă componență a juriului: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

Pe fondul audiențelor scăzute și a faptului că emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1, cu chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florjn Dumitrescu în juriu, PRO TV a renunțat la difuzarea emisiunii culinare.


Citește și:

VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”

Close
Închide
  Close