Mergi direct la conținut »
Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu se întrec în cărucioare de cumpărături. Cum au fost surprinși
Entertainment Libertatea > Entertainment > Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu se întrec în cărucioare de cumpărături. Cum au fost surprinși

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu se întrec în cărucioare de cumpărături. Cum au fost surprinși

Sâmbătă seara, de la ora 23:00, în Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, doi dintre jurații emisiunii se întrec, la propriu, pe holurile televiziunii Kanal D.

Aflați într-o pauza de filmare, Maurice Munteanu și Raluca Badulescu își iau inima în dinți și se urcă  în cărucioare de cumpărături. La “manșa” “vehiculelor de ocazie” se va afla câte o persoană care îi va propulsa pe cei doi jurati în cursă.  Raluca și Maurice se distreaza pe cinste, în culise.

„Nu mai pot, nu mai pot, nu mai vreau romantism. Trebuie să ies de aici, scoteți-mă din cărucior!”, urlă Maurice din toti plămânii, după încheierea cursei.

Raluca Bădulescu întâmpină primăvara cu un ten proaspăt și întinerit. Vedeta de televiziune se poate lăuda acum cu un ten luminos și fără riduri, grație unui tratament inovator, ce nu presupune operație.

Este vorba de Biolifting, considerat în prezent cel mai eficient tratament anti-aging, fără bisturiu. În urma procedurii, Raluca Bădulescu a obținut un ten ferm, întinerit, o piele mai elastică și radiantă.

Citește și

OPINIE/ Jocul de-a democrația. PAH, despre presiunea pe care o face USR pentru organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare

 

Close
Închide
  Close