Mergi direct la conținut »
Megan Fox a renunțat la divorțul de soțul său, Brian Austin Green
Entertainment Libertatea > Entertainment > Megan Fox a renunțat la divorțul de soțul său, Brian Austin Green

Megan Fox a renunțat la divorțul de soțul său, Brian Austin Green

După mai bine de trei ani de la momentul în care a depus actele de divorț, actrița Megan Fox a decis să renunțe la separarea oficială de soțul său, Brian Austin Green.

Fox a vrut să se despartă de soțul ei în 2015, dar un an mai târziu cei doi și-au rezolvat problemele și au decis să rămână împreună pentru a-și crește cei doi copii. Între timp, Fox și Green au anunțat chiar că așteptată al treilea copil, iar actrița a decis acum să retragă actele de divorț în care cerea despărțirea din cauza unor „diferențe ireconciliabile”.

Megan și Brian au împreună trei copii. Noah Shannon, învârstă de șase ani, Bodhi Ransom, în vârstă de cinci și Journey River, în vârstă de doi ani. Actorul mai are un fiu, Kassius, în vârstă de 17 ani dintr-o relație anterioară.

Megan Fox, în vârstă de 33 de ani, a depus actele de divorț în august 2015 la Tribunalul Superior din Los Angeles. Actrița a invocat diferențe ireconciliabile între ea și Brian Austin Grenn.

Cei doi formau un cuplu de 11 ani și aveau împreună doi copii în momentul în care Fox a luat această decizie.

Megan și Brian s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare de la „Hope & Faith” și s-au căsătorit în 2010.

Surse apropiate spuneau că problemele celor doi au pornit din cauza certurilor puternice din cauza carierei actrițe, care era obsedată să obțină cât mai multe roluri.


Citește și: VIDEO | În căutarea lui Gică – românul omorât într-un parc din Huskvarna, Suedia, de doi adolescenți. Un Paște în pădure cu cei mai nevoiași dintre compatrioți (1)


 

Close
Închide
  Close