MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2012 14:09 , de Dan Arsenie

Membrii unei FORMAŢII DE LEGENDĂ în România cântă DIN NOU ÎMPREUNĂ

Distribuie

Leo Iorga şi Adrian Ordean revin împreună pe scenă pentru a aduce în atenţia fanilor hituri cunoscute din perioada 1988-1996, compuse de Adrian Ordean şi lansate de Leo Iorga, dar şi piese noi, de pe albumul care va apărea curând!

Acest duo care a făcut legendă în rock-ul românesc în perioada în care a cantat în Compact se întoarce, „după ani şi ani”, oferind o adevărată revelaţie în muzica de gen. Probabil că nu a fost deloc întâmplător faptul că aceşti muzicieni s-au întâlnit şi au colaborat în tinereţe, dovada fiind faptul că s-au reunit după o lungă perioadă, pentru a aduce din nou muzica bună în rock-ul românesc.

„Vom cânta împreună cu prietenii din Bucureşti hiturile pe care le iubesc, dar le vom oferi în dar, pentru că se apropie sărbătorile, şi piese noi, care sperăm să le ajungă la suflet”, spun membrii trupei.

Piese ca „Trenul pierdut”, „Cine eşti tu, oare?”, „Să te gândeşti din când în când la mine”, „Mă voi întoarce” sau „Cine-i vinovat?” au făcut istorie în topurile muzicale din anii în care Leo Iorga şi Adrian Ordean cântau împreună, iar versurile acestora sunt cunoscute de toţi fanii.

Primul concert al noii trupe – Leo Iorga & Ordean, formată din Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitară), Cristi Iorga (tobe, voce), Dan Stesco ‘Polimoog’ (clape), Marian ‘Lacke’ Mihăilescu (bass, voce) şi Alex Ardelean (chitară) – va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, în Hard Rock Cafe.

Comentarii