Raul a fost bărbatul pe care Hannelore a încercat să-l folosească pentru a-și confirma că este în continuare, o femeie atrăgătoare. Acesta a făcut totul public, în ultima ediție „Insula Iubirii”. Însă, în cele din urmă, ispita Raul nu a dat apoi curs conversației, considerând că nu are niciun rost.

”Convorbiri de 30 de minute inițiate de ea, au urmat multe mesaje”, a spus Raul la începutul confesiunii. ”Doamne abia aștept să te văd. Mi-ai dat așa un fior în mare… ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”, este unul dintre mesajele pe care Hannelore i le-a scris pe Facebook ispitei, după terminarea filmărilor.

Așa cum și-au promis încă înainte de plecarea din Thailanda, Bogdan și Maria Ilioiu au ieșit într-adevăr în România și au stat de vorbă la o cafea, chiar dacă bărbatul urma să se însoare cu Hannelore. După încheierea emisiunii, de duminică seara, 9 decembrie, ispita a venit cu o surpriză de proporții pentru cei care i-au urmărit pe întreg sezonul.

Citește și

VIDEO/ „Vulturii de noapte” fac furori prin cluburi. Victor Slav: „Unde sunt fetele alea înalte și drăguțe este și Cazacu”