Mergi direct la conținut »
VIDEO/
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ "Vulturii de noapte" fac furori prin cluburi. Victor Slav: "Unde sunt fetele alea înalte și drăguțe este și Cazacu"

VIDEO/ „Vulturii de noapte” fac furori prin cluburi. Victor Slav: „Unde sunt fetele alea înalte și drăguțe este și Cazacu”

De când prezintă împreună "Vulturii de noapte" la Kanal D, Victor Slav și Cătălin Cazacu au devenit parcă de nedespărțit. Nu numai că merg împreună la evenimentele mondene, dar și timpul liber îi petrec tot în această formulă... de multe ori "îmbunătățită". Iată ce ne-au mărtuirisit cei doi despre fetele care roiesc în jurul lor.

De Denisa Macovei,

La evenimente, cei doi tineri își fac apariția împreună, doar ei doi, însă după numai câteva minute sunt înconjurați de domnișoare. Curioși, l-am întrebat pe Victor Slav cine sunt domnișoarele care apar mereu cu ei.

„Unde sunt fetele alea mai înalte și mai drăguțe este și Cazacu. Glumesc. Acolo este un grup de fete, într-adevăr, dar sunt prietenele noastre. Știu că pare greu de crezut, dar ele chiar sunt prietenele noastre. Avem o gașcă foarte frumoasă cu care ieșim, ne distrăm. Nu suntem împreună”, ne-a spus Victor, subliind totuși că, în cazul în care va avea o relație serioasă, nu va mai fi la fel de sincer și deschis cum s-a întâmplat în cazul mariajului cu Bianca Drăgușanu sau în timpul relației cu Anda Adam.

„Schimb foaia, pentru că prea am fost expus ani buni și acum prefer ca viața mea particulară să rămână particulară”.

Cât timp ne-a povestit Victor despre cum stau de fapt lucrurile și-a făcut apariția și Cătălin Cazacu. „De obicei, tu așezi cărțile în așa fel încât eu rămân cu 7-2. Cine știe poker o să înțeleagă”, i-a reproșat Cătălin colegului său.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

„Vulturii de noapte” fac furori prin cluburi, dar în formula fără Giani Kiriță

 Cu sau fără fete frumoase prin preajmă, cei doi burlaci susțin că nu se simt bine fără prietenul lor, Giani Kiriță, plecat în Republica Dominicană pentru a-i antrena pe „Faimoșii” de la „Exatlon”. „Ne e dor de Giani. Se întoarce până în Crăciun, nu?„, a spus Victor, completat imediat de Cătălin: „Abia așteptăm să vină Giani. Lipsește din sânul «Vulturilor» și trio nu e trio fără el”.

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Sorin Cioponea


VIDEO/ Gestul emoționant făcut de Eva, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei: „Am întrebat-o de ce vrea să facem poză”

Close
Închide
  Close