MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 08:36

Olga Tudorache a murit. Mesajul actriței Tamara Buciuceanu: „A dispărut o mare artistă a teatrului românesc”

Distribuie

Actrița Olga Tudorache a murit, la vârsta de 88 de ani. Actrița Tamara Bucuciueanu Botez cu greu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre colega ei de scenă. 

„A dispărut o mare artistă a teatrului românesc. În acest moment, nu pot decât să spun: Dumnezeu să o ierte și să o primească în Împărăția Lui veșnică”, a spus Tamara Buciuceanu Botez, la Antena 3.

Olga Tudorache a murit la vârsta de 88 de ani. Actrița era internată din data 9 octombrie la Spitalul Elias, unde a fost dusă cu o ambulanță, după ce a leșinat în locuința sa. Actrița a rămas de atunci internată, fiind supusă mai multor investigații pentru evaluarea stării de sănătate.

Olga Tudorache a murit. În 2012 i s-a făcut rău pe scenă

Actriţa Olga Tudorache a fost internată, în 2012, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Olga Tudorache juca în spectacolul „Peşte cu mazăre” al Teatrului Metropolis, când i s-a făcut rău pe scenă, iar reprezentanţii instituţiei au chemat ambulanţa. Actriţa a suferit atunci un accident vascular tranzitoriu, însă medicii au stabilizat-o.


VIDEO/ Răsturnare de situație în casa bântuită de fantome din Naipu, Giurgiu! Copilul cu puteri paranormale s-a vindecat, iar spiritele rele au fugit

Citește mai multe despre olga tudorache și Tamara Buciuceanu pe Libertatea.

Comentarii