Mergi direct la conținut »
FOTO | Mesajul Andreei Tonciu, după cearta cu soțul ei: Să te ierți mereu pentru că faci totul greșit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Mesajul Andreei Tonciu, după cearta cu soțul ei: Să te ierți mereu pentru că faci totul greșit

FOTO | Mesajul Andreei Tonciu, după cearta cu soțul ei: Să te ierți mereu pentru că faci totul greșit

Întâmplător sau nu, după scandalul avut cu soțul ei într-un club de fițe din Mamaia, Andreea Tonciu a postat un mesaj pe pagina de Facebook. 

În week-end, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, s-au certat și s-au îmbrâncit în clubul Loft, din nordul staţiunii Mamaia.

Se pare că după incident, Daniel Niculescu a părăsit domiciliu conjugal. Deși zvonurile nu au fost confirmate, Andreea Tonciu a postat pe Facebook un mesaj care dă de gândit.
Sa fii mama este o alegere pe care o faci in fiecare zi de a pune fericirea si multumirea altcuiva inaintea celei proprii, sa inveti lectii grele, sa faci lucrul corect (chiar si atunci cand nu esti sigura care este acesta) si sa te ierti tot mereu pentru ca faci totul gresit, a scris Andreea Tonciu.
O inernaută a comentat la mesajul postat de vedetă scurt și la obiect „Capul sus.te iubesc”. Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Daniel Niculescu în septembrie 2016. Cei doi au împreună o fetiță, Rebecca.
Close
Închide
  Close