Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu și soțul ei s-au certat și s-au îmbrâncit la un club de fițe din Mamaia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu și soțul ei s-au certat și s-au îmbrâncit la un club de fițe din Mamaia

Andreea Tonciu și soțul ei s-au certat și s-au îmbrâncit la un club de fițe din Mamaia

Deși Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au negat zvonurile apărute în ultima vreme conform cărora ar fi în pragul divorțului, cuplul ar fi fost protagonistul unui scandal. Cei doi s-au certat și s-au îmbrâncit în clubul Loft, din nordul staţiunii Mamaia.

Andreea Tonciu s-a făcut femeie de casă în septembrie 2016, atunci când s-a măritat cu Daniel Niculescu. În iunie același an se năștea Rebecca, iar Tonciu nu și-a mai făcut o vreme apariția prin cluburi.

Minivacanţa de 1 Mai din acest i-ar fi resuscitat însă vedetei spiritul de odinioară. „Gurile rele” spun că lucrurile au degenerat între cei doi soți în ultimele zile, iar Andreea s-a hotârît să fugă pe litoral.

Daniel Niculescu ar fi plecat și el de acasa, părăsind domiciliu conjugal, cât timp Andreea Tonciu a petrecut până în zori, la Loft.

Dar distracția s-ar terminat pentru Andreea după apariția soțului în clubul în care se distra. Potrivit spynews.ro, cei doi au țipat unul la altul și s-au îmbrâncit. Daniel Niculescu ar fi încercat să-și convingă soția să vină cu el acasă, dar a sfârșit prin a pleca singur spre București.

Întrebată de jurnaliști despre ce face la mare fără Daniel, Tonciu a răspuns. „Eu am venit acum la mare să mă distrez, nu să vorbesc despre problemele mele din familie. Am venit la mare de 1 mai. Cu prietenii mei, cu sora mea…distracție.  Soțul meu este plecat cu treabă și nu a putut să vină”.


Când vor avea românii următoarea minivacanță? Ce zile libere au mai rămas în 2018


Close
Închide
  Close