MENIU CAUTĂ

Mesajul Gabrielei Cristea după ce s-a aflat ce emisiune prezintă. „Cu și mai multe provocări”

Distribuie

Gabriela Cristea a transmis primul ei mesaj prietenilor virtuali dup[ ce s-a aflat ce emisiune va modera la Antena Stars.

După o perioadă îndelungată în care a fost vedeta postului de televiziune Kanal D, prezentatoarea Gabriela Cristea a decis să o ia pe alt drum. În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că Gabriela Cristea va modera o emisiune la postul Antena Stars.

De curând s-a aflat și cum se numește noul show al gabrielei Cristea – ”Te iubesc de nu te vezi”.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, vedeta a transmis și mesaj către fanii săi, care abia așteaptă să o vadă pe micile ecrane cu noul său proiect.

„Vă invităm să intrați pe pagina emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” și să ne onorați cu un like. Aici o să găsiți toate informațiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars și pe care cu onoare am să îl prezint.

Ne așteaptă o nouă aventură cu și mai multe provocări. Vă mulțumim frumos pentru încrederea și prietenia voastră! Va îmbrățișăm cu drag!”, le-a spus Gabriela Cristea celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

După ce s-a aflat despre emisiune, evident că au apărut și reacțiile celor care o urmăresc pe celebra prezentatoare. Mulți îi urează succes și o susțin pe vedetă în ceea ce privește noul proiect. O admiratoare i-a lăsat pe pagina de socializare un comentariu, care face referire la Bianca Drăgușanu: „abia aștept să văd emisiunea! Mai ales momentul în care Bianca cu băgăciosul ăla de cântăreț vor fi la pământ pentru că tu ești preferata noastră.”


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, antena stars, emisiune, Mesaj, proiect, show, te iubesc de nu te vezi și TV pe Libertatea.

Comentarii