MENIU CAUTĂ
24 Apr. 2018 16:01

Gabriela Cristea a făcut prima declarație despre noul loc de muncă. Ce spune despre despre noul proiect de la Antena Stars

Distribuie

Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane, dar nu la Kanal D, postul unde a lucra până anul trecut, ci la Antena Stars.
Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care și-a botezat fiica Victoria de curând, va apărea din nou la TV. După ce a prezentat ani de zile emisiunea Te vreau lângă mine, de la Kanal D, acum vedeta are un nou proiect la postul de televiziune Antena Stars.

Gabriela Cristea a făcut prima sa declarație, pentru spynews.ro, despre noul loc de muncă și despre proiectul pe care îl va avea.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.

Spun „muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti.

Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea”, a spus Gabriela Cristea.


Citește și: VIDEO | Robert, 'stewardesa cu barbă', și viața lui la înalțime. 'Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii