Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Codin Maticiuc, pentru fetița lui nou-născută
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mesajul lui Codin Maticiuc, pentru fetița lui nou-născută

De când a devenit tată, Codin Maticiuc își surprinde prietenii virtuali cu imagini și mesaje dedicate fetiței lui, Smaranda. Acesta este în culmea fericiririi, după ce iubita lui a născut, mai ales că își dorea de mult timp să devină tată.

Smaranda, fiica lui, a venit pe lume în urmă cu câteva zile, iar atunci când viața lui Maticiuc s-a schimbat complet. Acum, el a postat un nou mesaj în mediul virtual.  „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te înurajez să zbori. Smaranda. Fata mea”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Instagram.

Iubita lui Codin Maticiuc a născut în Miami, totul a decurs bine, iar micuţa va primi numele Smaranda, ca cel al bunicii ei. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat recent Codin Maticiuc, la Antena 1.

Citește și

În vizită în casa familiei Ceaușescu. Turiștii se înghesuie să intre în vila impozantă de pe bulevardul Primăverii din București, care are 174 de camere!

Close
Închide
  Close